gtag('config', 'AW-1021135400');

Danmarks online helse og skønhedsbutik siden 1999

New Nordic Active Liver™ 60 tabletter

Dobbeltklik på ovenstående billede for at se i fuld størrelse

Zoom ud
Zoom ind

Flere visninger

New Nordic Active Liver™ 60 tabletter

Lagerstatus: På lager

Tilbud: 248,95 kr

Pris: 404,00 kr
Rabat 38%

Rabat 38%

  • 30 TABLETTER / 60 TABLETTER / 120 TABLETTER
  • MARIETIDSEL, ARTISKOK, GURKEMAJE SAMT CHOLIN
  • CHOLIN BIDRAGER TIL NORMAL LEVERFUNKTION OG FEDTSTOFSKIFTE
  • KUN ÉN TABLET OM DAGEN

Fri fragt til pakkeshop ved køb over 149,-

Fri fragt til privatadresse ved køb over 248,-

Detaljer

LEVERFUNKTION
Active Liver™ er fremstillet i Sverige. Tabletten er baseret på en urteekstraktkombination af marietidsel, artiskok, gurkemeje og sort peber plus næringsstoffet cholin. Marietidsel og artiskok understøtter din daglige lever-galde-funktion. Indholdet af cholin bidrager til normal leverfunktion og fedtstofskifte.

MARIETIDSEL
New Nordic traditionen er baseret på en ensartet formel. Vi anvender kun urter af den bedste kvalitet til at producere vores verdensberømte kosttilskud. Active Liver er en original svensk urtetablet på en ægte og autentisk formulering. Tabletten indeholder marietidsel. Marietidsel har sin oprindelse i Middelhavsområdet. Marietidsel er også en fødevare, der spises rå i salater, mens stængler, rødder og blomster koges. Frøene har været brugt som kaffeerstatning. Planterne udvælges, tørres og ekstraheres, således at de ønskede plantestoffer bevares.

ANBEFALET DAGLIG DOSIS
Tag 1 tablet dagligt med væske. Anbefalet daglig dosis bør ikke overskrides. Kosttilskud har til hensigt at supplere kosten og bør ikke træde i stedet for en varieret kost og sund livsstil. Bør opbevares uden for små børns rækkevidde. Bør kun efter aftale med læge eller sundhedsplejerske anvendes af gravide, ammende eller børn under 11 år.

Yderligere information

Varenummer 1818