gtag('config', 'AW-1021135400');

Danmarks online helse og skønhedsbutik siden 1999

Bidro Creme • 150 ml.

Dobbeltklik på ovenstående billede for at se i fuld størrelse

Zoom ud
Zoom ind

Flere visninger

Bidro Creme • 150 ml.

Lagerstatus: På lager

Tilbud: 254,00 kr

Pris: 299,00 kr
Rabat 15%

Rabat 15%

  • Med Pileekstrakt & Gele Royal
  • Kan bruges af alle, samt til sart, følsom, tør, irriteret problemhud
Gratis fragt over 295 kr.

Detaljer

Bidro creme

Med Pileekstrakt & Gele Royal kan bruges af alle, samt til sart, følsom, tør, irriteret problemhud.

Bidro creme er et naturprodukt, som er en skøn ansigts- og kropscreme med en fyldig konsistens og et højt indhold af Pileekstrakt. Pileekstrakt har en naturlig blødgørende peeling, der renser huden mildt i dybden og virker dagen igennem.

Bidro creme indeholder også Sheaolie (sheasmør), Squalane (olie fra oliven) og Silkeprotein som giver fugtighed til huden.

Bidro cremen indeholder også økologisk Gele Royal (bidronningens føde),der medvirker aktivt til at udsætte hudens naturlige ældningstegn og holder huden blød og smidig.

Bidro creme er et dansk produkt. Firmaet Bidro ApS står bag dette produkt. Bidro ApS er kendt for at levere høj kvalitet af naturlige produkter og går aldrig på kompromis med kvaliteten.

Pileekstrakten er udvundet af 3 pilesorter, som dyrkes og høstes i Nordjylland af firmaet Salixin A/S uden brug af sprøjtemidler, kunstgødning og efter økologiske principper.

Emballagen er også en høj kvalitet. Der kan ikke trænge ilt ind til råvaren, fordi der er en skjult pose i og alt indhold vil være brugt når der ikke kommer mere ud.

Daglig dosering:
Bidro creme smøres på huden 1 til 2 gange dagligt og fordeles i et jævnt lag, der skal have lov til at tørre ind.

Bidro Creme kan også bruges efter anvendelse af Bidro Gel, da den tilfører huden fedt.

Bidro Creme er tilsat en mild parfume for at dække over duften af pil. Parfumen som vi bruger er godkendt i Svanemærkede produkter, og der kendes i dag ingen allergener på den naturlige duft.

Ved særlige behov kan man bruge Bidro gel som maske til ansigt og krop, hvor man kommer et tykt lag på og lader den sidde i 20 minutter og derefter vasker den af og komme Bidro creme på.

Indhold pr. daglig dosis:
Ingrediens: Aqua, Squalane, Glycerin, Butyrospermum Parkii Oil, Cetearyl Alcohol, Butyrospermum Parkii Butter, Cetearyl Glucoside, Royal Jelly, Stearic Acid, Salix Purpurea Bark Extract, Ascorbic Acid, Caprylyl Glycol, Cetyl Palmitat, Gluconolactone, Glyceryl Caprylate, Hydrolyzed Silk, Parfum, Phenylpropanol, Potassium Sorbate, Sodium Benzoate, Sodium Hydroxide, Xanthan Gum

Yderligere information

Varenummer 8316