gtag('config', 'AW-1021135400');
  • Gratis fragt over 200 kr. og hurtig levering  gls
  • E-mærket emærket

Mulberry

Dobbeltklik på ovenstående billede for at se i fuld størrelse

Zoom ud
Zoom ind

Flere visninger

Mulberry

Lagerstatus: På lager

Tilbud: 169,99 kr

Pris: 221,00 kr
Rabat 23%

Rabat 23%

  • BLODSUKKER OG KALORIESTOFSKIFTE
  • INDEHOLDER BLADE FRA HVID MORBÆR OG KROM

* Skal udfyldes

Tilbud: 169,99 kr

Pris: 221,00 kr
Rabat 23%

Rabat 23%

Gratis fragt over 200 kr.

Detaljer

Mulberry fra New Nordic

BLODSUKKERBALANCEN
Mulberry™ bidrager til at reducere kulhydratoptagelsen fra sukker og stivelse og hjælper med at balancere dit blodsukker. Blade fra hvid morbær anvendes traditionelt som mad og te i Japan. Ekstraktet i denne tablet reducerer optagelsen af kulhydrater i blodet. Tabletten er yderligere optimeret med krompicolinat, som bidrager til opretholdelsen af normale blodsukkerniveauer og normalt fedt, kulhydrat og protein forbrænding.

HVID MORBÆR
New Nordic traditionen er baseret på en formel, hvor vi kun anvender urter af den bedste kvalitet til at producere de verdensberømte kosttilskud. Mulberry er en original svensk urtetablet baseret på videnskabelige undersøgelser. Mulberry fremstilles ved omhyggelig udvælgelse af topbladene på de hvide morbærtræer. Bladene tørres og ekstraheres, således at de ønskværdige plantestoffer bevares.

ANBEFALET DAGLIG DOSIS
1 tablet 3 gange daglig med et glas vand. De første 10 dage tages 2 tabletter 3 gange daglig. Tabletterne tages 15 min. før måltiderne.
 
INGREDIENSER
Fyldemiddel (mikrokrystallinsk cellulose, dikalciumfosfat), morbærekstrakt (Morus alba L), vand, antiklumpningsmiddel (siliciumdioxid), overfladebehandlingmiddel (magnesiumsalte af fedtsyrer, hydroxypropylmethylcellulose), mineral (krom (III) klorid).

Yderligere information

Varenummer 9208-01