gtag('config', 'AW-1021135400');

Danmarks online helse og skønhedsbutik siden 1999

BioSym Magnesium +300 180 kapsler

Dobbeltklik på ovenstående billede for at se i fuld størrelse

Zoom ud
Zoom ind

Flere visninger

BioSym Magnesium +300 180 kapsler

Lagerstatus: På lager

Varenummer: 16628

Dagspris: 168,95 kr

Pris: 229,00 kr
Rabat 26%

Rabat 26%

  • Magnesium styrker knogler, tænder og muskler
  • Opretholdelsen af normal fungerende muskelfunktion
  • Understøtter optimal nervefunktion.

Fri fragt ved køb over 295,-

Detaljer

- Ny version med Magnesiumpidolat indeholder en stærk kombination af to magnesiumformer: Magnesiumpidolat (Magnesium-L-Pidolat) og Magneiumdioxid
- Magnesium styrker knogler, tænder og muskler og spiller en vigtig rolle for opretholdelsen af en normalt fungerende muskelfunktion. Understøtter optimal nervefunktion.

Magnesium+ 300 fra Biosym er et kombineret magnesiumpræparat med et højt indhold af Magnesium, hele 300 mg kombineret Magnesium pr. kapsler fra to letoptagelige magnesiumkilder: Magnesiumpidolat og Magnesiumdioxid.

Introduktionen af den nye, forbedrede Magnesium +300 fra Biosym repræsenterer en nyskabelse indenfor magnesiumpræparater i Danmark, idet Biosym nu, som de første, introducerer organisk Magnesium i form af Magnesiumpidolat på det danske marked.

Magnesiumpidolat er en ny, spændende organisk kilde til Magnesium, der er blevet vurderet og godkendt af førende europæiske forskere, og Magnesiumpidolat har i talrige videnskabelige studier vist overbevisende biotilgængelighed og effektivitet

Magnesium spiller en vigtig rolle for vedligeholdelsen af normale knogler og tænder.
F.eks. er næsten halvdelen af kroppens magnesiumdepot indlejret i knoglerne.

Magnesium spiller også en vigtig rolle for opretholdelsen af en normalt fungerende muskelfunktion, herunder hjertemusklen. Magnesiums vigtigste rolle i denne sammenhæng sker i form af magnesiums regulerende egenskaber på musklernes - herunder hjertets - sammentrækning.

Magnesium understøtter en normal nervefunktion, fordi mineralet har en gunstig indvirkning på nervesystemets evne til at foretage overførsel af information (nerveoverførsel).
Hvad er Pidolat?

Pidolater er kendetegnet ved, at de har en god optagelighed i kroppen i lighed med andre organiske kilder, som f.eks. aminosyrekelater, men pidolater har den ekstra dimension, at liganden pidolat (fra latin: ligare = at binde), som det elementære Magnesium er koblet til, hvorved der dannes et organisk og yderst biotilgængeligt biomolekyle, har unikke fysiologiske egenskaber i sig selv, udover "blot" at agere som ligand for elementære mineraler som f.eks. Magnesium.

Pidolat - i dette tilfælde Magnesiumpidolat - består af elementær Magnesium, der er koblet til organisk L-Pidolat (Pyrrolidon Caboxyl Syre (PCS)), som er et naturligt, fysiologisk aktivt stof, der er aktivt involveret i vitale processer i kroppen

Forsøg har påvist en signifikant lavere udskillelse af Magnesium-L-Pidolat fra organismen i forhold til andre ligander. Baggrunden for disse flotte resultater er, at L-Pidolat optages hurtigt og effektivt i kroppens celler, og at Pidolat tillige ikke udskilles igen i samme grad, som det er tilfælde med andre mineralsalte.

Magnesiumindholdet er relativt lavt i de fleste fødevarer, så det er nødvendigt regelmæssigt at spise en varieret kost bestående af magnesiumrige fødevarer. Klorofyl indeholder Magnesium, og derfor er grønne grøntsager en rig kilde til Magnesium. Andre gode kilder er nødder, frø, fuldkorn, fisk og skaldyr samt drikkevarer såsom kaffe, te, kakao og hårdt, mineralholdigt vand.
Magnesium +300 er registreret hos "The Vegan Society"!

Magnesium +300 er registreret hos The Vegan Society, som har kontrolleret og godkendt ingredienserne i Magnesium +300 som værende velegnet til veganere, vegetarer m.fl.
The Vegan Society er en non-profit organisation stiftet i 1944. Denne lancerede som den første begrebet "vegansk" og er verdens førende organisation på sit felt. Registreringen hos The Vegan Society er din garanti for, at Magnesium +300 er 100 % vegansk.

Indhold pr. kapsler:
300 mg letoptageligt Magnesium (magnesiumpidolat og magnesiumdioxid) i alt per kapsel

Dagsdosis: 2 kapsler

Den anbefalede daglige dosis bør ikke overskrides. Kosttilskud bør ikke træde i stedet for varieret kost. Opbevares uden for børns rækkevidde. Bør kun efter aftale med læge eller sundhedsplejerske anvendes af gravide og børn under 1 år. OBS. Aldersangivelsen kan variere. Se derfor evt. den konkrete angivelse under ”Daglig dosis”.  

Yderligere information

Varenummer 16628