Copyright infringement

Danmarks online helse og skønhedsbutik siden 1999

Bidro

Bidro

Bidro

For at opretholde en sund krop er ugentlig motion og sund kost helt afgørende. Men sund kost og motion er ikke altid i stand til at give din krop alle de ting, den har behov for, hvorfor kosttilskud er en rigtig god idé for dig, der gerne vil give din krop de allerbedste betingelser for at holde sig sund og rask i det daglige. 

Kosttilskud er pleje til din krop, som kan give dig et ekstra boost i det daglige ved bl.a. at sørge for, at din krop har masser af energi til at kommen igennem dagligdagens udfordringer. 

Her på siden har vi samlet vores store udvalg af kosttilskud fra Bidro, som leverer en lang række varierede produkter, der alle har til formål at øge din sundhed og assistere din krop i forskellige udfordrende perioder som eksempelvis din overgangsalder. 

1 til 21 ud af 25

pr. side
Side:
  1. 1
  2. 2
Til toppen

Fra arbejderbier til de danske forbrugere

Bidro er en dansk virksomhed, som blev grundlagt tilbage i 1988 af daværende gymnastiklære Lise Petersen. Bidro blev grundlagt i Århus, hvor drømmen var at leverer kosttilskud i høj kvalitet og med naturlige ingredienser til danskerne. 

Den drøm blev hurtigt realiseret, og Bidro har således etableret sig som et populære brand, der er velkendt for sine naturlige kosttilskud med ingredienser fra naturen omkring os.  

Den naturlige tilgang til produktion af kosttilskud hos Bidro kommer især til udtryk gennem brugen af bidronningeføde, som er et stof, der også er kendt under navnet Gelé Royal.

Bidronningeføde eller Gelé Royal er en form for væske, som koloniens arbejderbier producerer til koloniens dronning, og det er en væske, der giver rigtig mange fordele, når den bruges i et kosttilskud. 

De positive virkninger af Gelé Royal er således velkendte, og der er derfor mange gode grunde til, at alle Bidros produkter er baseret på nettet dette stof. 

Bidro er velkendt for sin evne til at tage naturlige produkter som eksempelvis Gelé Royal og bruge dem effektivt i sine produkter, så du som forbruger kan nyde godt af nogle af de mange fantastiske egenskaber, som plante- og dyrelivet omkring dig gemmer på. 

Gelé Royal er derfor også en af årsagerne til Bidros store succes, mens også en lang række urter og deres inkorporering i Bidros produkter har betydet, at virksomhedens produkter i dag er det foretrukne valg blandt rigtig mange forbrugere.

Bidro blev i første omgang skabt til kvinder - nu er det for alle 

Da Bidro blev stiftet tilbage i 1988, var virksomhedens første produktserie rettet mod kvinder i overgangsalderen. Det første produkt blev kaldt for Bidro kvinder, og her kom fordelene ved brugen af Gelé Royal virkelige til udtryk. 

En af de gode egenskaber i Gelé Royal er nemlig stoffets gode evne til at skabe balance i hormonsystemet, og det er denne evne, som hjælper kvinder gennem produkterne i Bidro overgangsalder. 

Bidro hud hår og negle

At have styr på hormonerne er vigtigt i forbindelse med bl.a. overgangsalderen, men det er ikke det eneste punkt, hvorpå Bidro og virksomhedens brug af Gelé Royal viser sine kvaliteter. 

Også i den daglige pleje af hud, hår og negle hjælper Bidro dig på vej gennem en række effektive og plejende produkter. Det er vigtigt, at du tager dig af den daglige pleje af hud, hår og negle, hvis du gerne vil holde det hele smukt og sundt, og til dette formål er Bidros produkter med deres fokus på naturlige og sunde ingredienser i høj kvalitet et rigtig godt valg. 

Den kvalitet finder du bl.a. i produkter som Bidro shampoo og Bidro balsam, der ved hjælp af bl.a. Gelé Royal sørger for rigtig gode forhold for dit hår og din hovedbund. Bidros shampoo til dit hår tilfører fugt, mens en sart hårbund bliver plejet, så tørhed og irritation kan bekæmpes og forebygges.

Bidro Ledflexfor sundere knogler og led 

I udvalget af Bidro produkter her hos Helsegrossisten finder du også Bidro Ledflex, som kan hjælpe dig, der gerne vil gøre noget godt for dine knogler og led.

Ledflex er således udviklet til at opbygge det vigtige protein kollagen i din brusk og dine knogler, hvilket både giver stærkere led og stærkere knogler til fordel for både dig, der er oppe i alderen, og dig der bare gerne vil opbygge sunde og stærke knogler i forbindelse med eksempelvis træning. 

Find dine Bidro produkter til gode priser hos Helsegrossisten 

Hos Helsegrossisten finder du alle de Bidro produkter, du skal bruge for at sikre en sund krop, der altid er i balance. Med Bidro får du produkter i høj kvalitet, som er lavet af de reneste og mest naturlige ingredienser tilgængelige, hvilket du alt sammen får til gode priser her hos os.