Copyright infringement

Danmarks online helse og skønhedsbutik siden 1999

BioSym

BioSym

BioSym

Biosym Omnimin vitaminer, urter, fiskeolie andre kosttilskud.

Vitaminpiller har været en foretrukken form for kosttilskud for de danske forbrugere i mange år. De små, praktiske supplementer til den daglige kost er populære blandt danskere, der vil sikre sig, at de og deres familier får alle de nødvendige næringsstoffer i løbet af dagen.

Mange kender multivitaminproduktet Omnimin. Men det er måske færre, der kender producenten. Biosym er en dansk virksomhed, som har haft vitaminprodukter på markedet i rigtig mange år. I dag er de ejet af den finske familievirksomhed OY Verman AB, og tilsammen arbejder de for at bringe sunde og innovative kosttilskud ud til deres kunder i hele Norden. 

Multivitamin - sammensætninger af vitaminbaserede kosttilskudselementer - er deres fremmeste produktgruppe i vores sortiment. Og Biosym Omnimin er måske også det, som de er mest kendte for.

Kosttilskud dækker i dag over en lang række af produkter, der tilfører ernæringsmæssig værdi til brugerens kost og måltider. Vitaminpiller er nok det første, vi tænker på, men plantestoffer og olier kan også være kosttilskud. For eksempel er fiskeolier en populær varegruppe indenfor helsekost-kategorien.  

Fødevarestyrelsens krav til kosttilskud er blandt andet, at de skal indeholde mineraler og vitaminer og andre stoffer, der har en ”ernæringsmæssig og/eller fysiologisk virkning.” På godkendte kosttilskud er der altid angivet en anbefalet daglig dosis, som ikke bør overskrides. Det er også værd at bemærke, at kosttilskud ikke kan erstatte almindelig og varieret kost.

Vi har tilbud på alle vitaminpiller og omnimin-produkter fra Biosym, og der er rigtig meget at vælge imellem blandt deres forskellige kosttilskud. Både for dig, der er interesseret i bredt dækkende vitamintilskud til kosten - og dig, der leder efter specielle kosttilskud, som for eksempel jern, jod eller D-vitamin. 

1 til 21 ud af 79

pr. side
Side:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
Til toppen

Omnimin 

Omnimin multivitamin er kendt som et af de mest alsidige og bredtfavnende multivitaminprodukter, der findes på det danske marked. Der er tale om et højdoceret og velbalanceret vitaminpræparat, som kan supplere den daglige kost med rigtig mange næringsstoffer. Sammensætningen er udviklet med henblik på både optagelighed - indoptagelsen i kroppen - og styrke. 

Biosym Omnimin indeholder i alt 28 forskellige vitaminer, næringsstoffer, antioxidanter og mineraler. Inklusive alle de kendte vitaminer, som for eksempel Vitamin A, B, og C. Alle stoffer, som pillerne indeholder, fremgår naturligvis tydeligt på produktet. Hos Helsegrossisten sælger vi Omnimin i praktiske dåser med skruelåg, og de kommer i tre forskellige størrelser. Dåserne indeholder henholdsvis 60, 175 og 360 tabletter. Vi har tilbud på alle Biosym-produkter, og det gælder naturligvis også for Omnimin. 

Til børnene i familien findes OmniMINI, der også er et meget alsidigt og righoldigt vitaminprodukt, men som er nemmere for børn at spise og optage. Tyggetabletter med jordbærsmag vil opleves af de fleste børn som behagelige. Den daglige dosis skal naturligvis heller ikke overskrides med OmniMINI.

Leder du efter et godt vegetarisk alternativ, kan vi anbefale OmniX, der er helt fri for animalsk indhold. Vi har også OmniVegan, der er producentens 100% veganske multivitaminprodukt. OmniX sælges i dåser med henholdsvis 175 og 360 kapsler. OmniVegan med 90.

Få en god mavefornemmelse

Biosym Symbioflor er en serie af kapsler med kosttilskud, som er udviklet med særligt henblik på at styrke tarmfloraen - og dermed fordøjelsen. Symbioflor indeholder blandt andet mælkesyrebakterier, Lactobacillus acidophilus,som eksisterer naturligt i vores tarmflora. Ordet ”acidophilus” har du muligvis også lagt mærke til på kartonerne til nogle af de mejeriprodukter, du kan købe i supermarkedet. 

Produktet er et godt supplement til dig, der i øvrigt spiser sundt og varieret, men gerne vil understøtte de naturlige fordøjelsesprocesser. Vi har æsker med Symbioflor i tre forskellige størrelser, med henholdsvis 60, 180 eller 300 kapsler. Og alle størrelser sælges til stærkt nedsat pris.

Stort udvalg i vitaminpiller 

Biosym har meget mere at tilbyde udover Omnimin. Og det afspejler vores store udvalg selvfølgelig også. Du kan for eksempel få et overblik over det store sortiment ved at finde Biosym i listen over de mærker, vi fører - eller søge på dem i søgefeltet. 

Er du særligt interesseret i vegetariske - eller veganske produkter, er der også Biosym vitaminpiller til dig. Det kan betale sig at holde øje med den grønne farve, Biosym har brugt som indikator på rigtig mange af indpakningerne. Det gør det nemmere at finde, selvom det selvfølgelig ikke erstatter en nærlæsning på etiketten.

Udover alt det, der allerede er nævnt her på siden, kan du blandet kigge nærmere på: EPA-GLA med naturlige og gavnlige fiskeolier, som er styrkende for både hjernen og hjertet. Eller Osteoform og OsteoRemin, som begge er produkter, der vedligeholder knoglerne i kroppen med indhold som Magnesum og Calcium.