Copyright infringement

Danmarks online helse og skønhedsbutik siden 1999

Ecooking

Ecooking

Ecooking

Ecooking hudpleje, cremer, lotions m.m.

Ecooking er et dansk firma, stiftet af danske Tina Søgaard. Virksomheden er blevet til på baggrund af mange års erfaring med fremstilling af produkter til pleje og forskønnelse for huden. Der er skarpt fokus på naturlighed og økologi - samtidig med, at den konkrete og positive effekt for huden hele tiden er i højsædet. Det er formentlig også tanken bag firmaets motto: ”food for your skin.”

Siden lanceringen af firmaet i 2015 er sortimentet blevet stort og varieret. Uanset hvad du har behov for til plejen af din hud, vil du kunne finde et produkt eller middel, der er skabt til netop det formål. 

Produktudvalget rummer også en stor mængde midler, der er særligt velegnede til mænds, børns, og teenageres hudpleje. For mange af produkternes vedkommende kan du både vælge udgaver med og uden parfume. 

Stort sortiment med gode priser

Hos Helsegrossisten har vi altid et godt og bredt udvalg af produkter fra Ecooking og ofte gode Ecooking tilbud. Det dækker så godt som alle typiske varekategorier: Ecooking serum, natcreme, dagcreme, sæbe, shampoo, bodyscrub, lotion, selvbruner, deo, wipes og meget mere. Der er helt sikkert også noget, der passer til dig, og som er velegnet til din hud.

1 til 21 ud af 81

pr. side
Side:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
Til toppen

Ecooking

Ecooking beskriver sig selv som ”hverdagsluksus”, der er tilgængelig for de fleste. I forhold til pris og eksklusivitet er det en meget dækkende beskrivelse. Fornuftige, virksomme midler til den daglige hudplejerutine, som alligevel alle sammen rummer det lille ekstra element af forkælelse.

Emballagen er aldrig prangende. Til gengæld er det nemt at læse om midlerne og ingredienserne på indpakningen. 

Du kan med fordel gøre brug af vores mange tilbud på Ecookings produkter og bringe prisen endnu længere ned. I skrivende stund er der større eller mindre prisnedslag og rabatter på alt i udvalget.

Gode cremer og serummer

For eksempel er det værd at tage et kig på den fugtgivende og plejende dagcreme. Det er en alsidig ansigtscreme, som giver en god følelse af velvære og opstramning til huden, og den fås både med og uden parfume. 

Ecooking dagcreme er oplagt at bruge som en del af den daglige pleje til huden, da dens fugtgivende og glattende effekt kan mærkes hele dagen igennem. Den langvarige fugtgivende effekt tilskrives blandet indholdet af Hyadisine, der er meget anvendt i hudplejen. Cremen er desuden vegansk, og indeholder blandt andet hvedeekstrakt og økologiske olier fra abrikos- og solsikkekerner. 

Vi fører også et stort udvalg af Ecookings forskellige serummer. De fleste af serummerne sælges i kapselform eller som praktisk spray.

Bløde cremer, friskende lotions eller deodoranter er klassiske hudplejeprodukter, hvor brugen og påføringen i sig selv også er forbundet med velvære. Serummer bruges for den konkrete virkning. Men det er til gengæld også der, at de kommer til deres ret.

For eksempel kan du prøve et opstramningsserum, der udglatter huden og strammer omkring både de finere og lidt dybere linjer. Dåsen indeholder 60 kapsler, der kan tages dagligt og regelmæssigt morgen og aften. På den måde medvirker serummet til synlig reduktion af rynker. Synligt både på rynkernes mindskede dybde og i ansigtshudens strammere konturer. Serummet er desuden fugtgivende, og er et godt, naturligt alternativ til andre hudopstramningsmidler.

Fugtgivende serum er også en mulighed, hvis du lider meget af tør hud. I forbindelse med vores naturlige aldring kan huden også miste noget sin fugtighed. Et fugtserum med Hyaluronsyre kan hjælpe med til at holde huden fugtig og frisk.

Lider du af akne eller såkaldt tørhedsakne kan et serum fra Ecooking måske også være noget for dig. Det er bakteriehæmmende og modvirker fedtet hud. Serum mod akne kommer i spray og kan anvendes lokalt.

Gaveæsker med kærlig hudpleje

Hudplejeprodukterne er både praktiske og luksuriøse, og alle værdsætter at få noget, som de kan have glæde af hver eneste dag. Med en af Ecookings gaveæsker kan du samtidig skrue op for eksklusiviteten og give en særlig gave, som viser de kærlige tanker, der ligger bag.

I sortimentet findes blandt andet en gaveæske med håndsæbe og opvaskemiddel. Næst efter badeværelset er det i køkkenet, at vores hænder oftest er i forbindelse med vand og sæbe, så glem ikke hudplejen i det daglige køkkenarbejde. Der er også udsøgte gaveæsker til den egentlige skønhedspleje. For eksempel en æske med balsam til læberne eller en flot gaveæske med fugtgivende og peelende midler til området om øjnene. Det giver glød og friskhed til hele ansigtet.

Ecookings starterkit og hudplejesæt kommer også i pæne og dekorative æsker, der er aldeles velegnede til gaver. Starterkit fås også til herrer, og indeholder et godt og repræsentativt udvalg af de bedste hudplejeprodukter.