Copyright infringement

Danmarks online helse og skønhedsbutik siden 1999

Nupo

Nupo

Nupo

Diætprodukter og slankekure fra Nupo

Navnet, Nupo, er en forkortelse af ”Nutritional Power”, der kan oversættes med ”ernæringsenergi” eller ”energi fra kosten”. Og selvom udtrykket er engelsk, er der faktisk tale om en helt dansk virksomhed. De kendte slankekostmidler blev udviklet af Flemming Quaade, der arbejdede som læge og fedmeforsker på Hvidovre Hospital. 

Det særlige ved slankemetoden er, at der er tale om specielt sammensatte kostmidler, der er godkendte til helt at kunne erstatte de daglige måltider. Det giver mulighed for et stabilt, kontrolleret og ernæringsmæssigt fuldt forsvarligt vægttab.

Derfor har vi altid et stort udvalg af Nupos produkter. Måltidspakker, barer og shakes med mange spændende smage at vælge imellem. Helsegrossisten har ofte tilbud på Nupo-produkter i sortimentet.

13 vare(r)

pr. side
Til toppen

Godkendt af Fødevarestyrelsen

Nupo-kuren er en såkaldt VLCD-kur. Forkortelsen er engelsk, og står for ”Very Low Calorie Diet.” En ”særligt kaloriefattig diæt” kan det direkte oversættes med. VLCD er også en samlebetegnelse for vægttabskure, der virker ved, at hele den daglige kost erstattes med kaloriefattige - men stadig ernæringsholdige alternativer.

I Danmark er kuren fuldt godkendt af Fødevarestyrelsen som en VLCD-kur. Et produkt, der sælges til VLCD-kure, Very Low Calorie Diet, betegner Fødevarestyrelsen blandt andet som et ”særligt energifattigt kosterstatningsprodukt”. Kosterstatningsdelen er det centrale element. Produkterne er nemlig godkendte til helt at kunne erstatte den daglige kost, så længe kuren står på. 

Nupo Diet

Med den klassiske Nupo kur, hvor hele kosten udskiftes med erstatningsprodukterne, anbefales det til de fleste, at man følger kuren i en afgrænset periode. For eksempel i tre uger. Derpå kan man spise normal, men stadig kaloriefattig kost i en kortere periode, inden kuren optages igen. 

Kuren er sammensat sådan, at du med seks daglige måltider kan erstatte alt det mad, du normalt spiser, og stadig få alle de vigtigste næringsstoffer, vitaminer og mineraler, som din krop skal bruge for at fungere.

Det er værd at bemærke, at kuren naturligvis ikke erstatter den væske, du skal drikke. Det er blandt andet pulverprodukter, som skal opløses i vand, men det i sig selv er ikke tilstrækkeligt med væske. Derfor skal du huske at drikke rigeligt med vand sammen med kosterstatningsmåltiderne.

Måltiderne falder i tre overordnede kategorier: Supper - eller grød - og shakes og barer. De forskellige typer af mad og snacks kan så fordeles ud over dagen. På den måde kan du få de seks anbefalede måltider, uden at gå på kompromis med variationen og de gode spiseoplevelser.  

Stort udvalg og mange muligheder

VLCD-produkter er i dag meget mere end pulverprodukter til en bestemt foreskrevet slankekur. Siden starten i 1980’erne er vareudvalget vokset enormt, og det er nemmere end nogensinde at finde de gode og slankende madoplevelser.

I skrivende stund har vi over 26 forskellige produkter fra Nupo, og de er sælges alle sammen til nedsat pris. Du kan sagtens købe produkterne uden at føle dig forpligtet til at starte en ugelang kostomlægning.

Som alternativ til den traditionelle kur findes der for eksempel også Nupo One Meal og Slim Boost. 

One Meal er en produktserie til dig, der kun vil udskifte et enkelt eller to af dagens måltider med slankeprodukter. Ligesom måltiderne til den traditionelle kur, indeholder et måltid fra One Meal-serien også alle elementerne til en ernæringsrigtig kost. 

Vi har tilbud på de praktiske Nupo-barer, som er nemme af have med på farten. Ideelle erstatninger for frokosten eller morgenmaden i en travl hverdag. Du kan ofte finde gode Nupo bar tilbud hos os.

Nupo Slim Boost er lavet til at styrke dig i din daglige vægttabsrutine. Der findes fire forskellige Slim Boost-pakker, som er designet med hver deres specielle formål.  Hvis sultfølelsen og portionernes størrelse er et problem, du har svært ved at komme ud over, er der for eksempel et Slim Boost-sæt til at afhjælpe netop det. En anden variant øger fedtforbrændingen, en tredje sænker kalorieoptaget - og endelig er der en pakke til dig, der vil nedsætte fedtoptagelsen.

Mange af Nupos produkter er lækre shakes, og her er udvalget også stort. Vanilje, kakao, jordbær og mango er særdeles populære smagsvarianter, og det betyder det er let at variere din Nupo shake i hverdagen. De forskellige shakes kan indgå naturligt i den samlede kur, som et af de mindre måltider. I One Meal-serien er der også velsmagende shakes, som er oplagte erstatninger for eksempelvis morgenmåltidet.

Flere af produkterne er velegnede som et sundt, enkeltstående mellemmåltid eller en forfriskende snack - også selvom du ikke er på kur. Hvis det kunne være noget for dig, kan du prøve dig frem, og finde den variant, der smager bedst.