Copyright infringement

Danmarks online helse og skønhedsbutik siden 1999

Chrom

Chrom

Har du problemer med ustabilt blodsukker eller pludselige fald i humør og energiniveau? Så kan chrom piller måske være et godt supplement til din daglige kost. Chrom er nemlig et vigtigt mineral, som bidrager aktivt til at regulere dit blodsukker og støtter kroppens omsætning af makronæringsstoffer. Chrom tilskud hjælper med andre ord din krop til at udnytte insulin bedre, så dit energiniveau ikke daler i løbet af dagen. 

Hvis du ikke får nok chrom gennem kosten, eller døjer med mangel på energi, så kan chrom piller måske være værd at overveje at tage som tilskud. Dette gælder særligt, hvis du har problemer med at holde energien oppe i løbet af dagen eller oplever andre symptomer på lavt blodsukker, der kan vise sig som søde cravings, øget sult manglende overskud.

4 vare(r)

pr. side
Til toppen

Derfor kan chrom tilskud være en god idé

Det er vigtigt for din sundhed, at din krop får dækket sine vitamin- og mineralbehov. Får vi ikke de mineraler og vitaminer, som vi har brug for, fungerer vores krop ikke optimalt, hvilket både påvirker energi, humør og ens fysiske velvære.

Når det kommer til vores humør og energi, kan netop chrom tilskud være med til at gøre en forskel, hvis du oplever udsving i energi og blodsukker i løbet af dagen. Det er i hvert fald et oplagt sted at sætte ind, hvis det ikke hjælper at spise regelmæssigt og holde blodsukkeret oppe gennem regelmæssige og sunde måltider. Gå på opdagelse i vores udvalg af chrom tilskud i høj kvalitet, og find lige præcis de piller, der passer til dine behov. 

Hvilke chrom piller kan du købe hos os?

Vi samarbejder med mange forskellige leverandører og producenter inden for helsekost og plejeprodukter. Derfor vil der ofte være udskiftning af produkter her på vores webshop, ligesom der også vil komme nye produkter til. Fælles for alle vores tilskud er dog, at kvaliteten er i top, da vi kun samarbejder med nogle af de førende producenter inden for markedet. 

Herunder er nogle eksempler på leverandører vi samarbejder med:

 • Berthelsen
 • BioSym
 • Pharma Nord

De forskellige produkter kommer i forskellige indpakninger og med forskelligt antal tabletter, så du kan vælge lige præcis den løsning, der passer bedst til dine behov. Er det første gang du skal tage chrom piller, kan du med fordel starte med en pakke til en måneds forbrug og mærke effekten af chrom tilskuddet, inden du køber til mange måneders forbrug. 

Kroppen har brug for jern, krom og andre mineraler og vitaminer

Din krop arbejder hver dag på højtryk for at passe godt på dig og hjælpe dig med at yde dit bedste. Derfor er der også vigtigt, at du passer godt på den. Det kan du blandt andet gøre ved at prioritere mineraler, vitaminer og andre tilskud til din kost, der understøtter din krops sundhed. Selvom mange forsøger at spise sundt og varieret, kan det for nogen knibe med at få alle de byggeklodser, som kroppen har behov for. Derfor kan det for mange give rigtig god mening at supplere de daglige måltider med tilskud, der passer til deres hverdag og behov. 

Her hos Helsegrossisten har vi et stort og varieret udvalg af vitaminer, mineraler og kosttilskud, som er med til at understøtte din krops funktioner og sundhed. 

På vores webshop kan du købe en lang række mineraltilskud:

 • Calcium
 • Chrom/krom
 • Jern
 • Magnesium
 • Selen
 • Silica
 • Zink

Har du brug for et tilskud af vitaminer, kan vi tilbyde på A, B, C, D, E, K og multivitaminer, samt tilskud som fiskeolie, hvidløg, ingefær, aloe vera og gurkemeje.

Herudover forhandler vi også produkter til specifikke områder på kroppen, produkter til gravide og produkter til kvinder i overgangsalderen. Kort sagt finder du et bredt udvalg af helseprodukter hos os, der dækker ethvert behov.

Er der nogle problemer med at tage chrom tilskud?

Det korte svar er nej: hvis du indtager mere krom som chrom kosttilskud eller naturligt via din kost, så er der ikke nogen grund til at være bange for, at du har fået for meget. Krom absorberes gennem tyndtarmen og udskilles helt naturligt gennem urinen, hvis din krop ikke kan udnytte mineralet. Vi anbefaler naturligvis altid, at kosttilskuddet ikke bør træde i stedet for varieret kost.

Hvis du gerne vil indtage krom naturligt, så kan du have glæde af at spise madvarer såsom: 

 • Nødder
 • Grøntsager
 • Bælgfrugter
 • Kornprodukter
 • Mørk chokolade

Hvad med chrom piller og vægttab?

Mange tager chrom piller for at få en stabiliserende effekt på deres blodsukker, så deres trang til søde sager mindskes. Det er ikke udelukket, at du kan bruge chrom piller til at opnå vægttab, men chrom som kosttilskud har i sig selv ikke nogen slankende virkning. Du kan derfor med fordel bruge chrom som supplement til din slankekur, blot vær opmærksom på, at det ikke er et slankemiddel. 

Hvis du har spørgsmål vedrørende krom eller andre vitaminer, vi sælger som kosttilskud, så er du naturligvis velkommen til at kontakte os.