Copyright infringement

Danmarks online helse og skønhedsbutik siden 1999

Fiber Husk Bagemiddel • 300 g.

Dobbeltklik på ovenstående billede for at se i fuld størrelse

Zoom ud
Zoom ind

Flere visninger

Fiber Husk Bagemiddel • 300 g.

Lagerstatus: På lager

Varenummer: 8420

90,95 kr
  • vandopløseligt fiberprodukt
  • fremmer fordøjelsen

Fri fragt ved køb over 295,-

Detaljer

FiberHUSK
Et vandopløseligt fiberprodukt, som består af pulveriserede loppefrøskaller fra den indiske plante Plantago ovata Forsk. - også kendt som Ispaghula Husk eller Psyllium frøskaller. Fibrene består af vandopløselig hemicellulose, pektin, pentoser og hexoser.

FiberHUSK i almindeligt bagværk
Ved at tilsætte FiberHUSK til bagværk, opnår man et større fiberindhold. Bagværket holder bedre på væden og dine brød, boller og kager holder sig friske længere.

Et brød med et højt indhold af kostfibre mætter bedre end almindeligt hvidt brød. Kostfibre er desuden med til at fremme fordøjelsen ved at holde tarmindholdet blødt og smidigt.

FiberHUSK i glutenfrit bagværk
FiberHUSK gør naturligt glutenfrit brød mere saftigt. Det forbedrer hæveevnen i dej bagt med naturlig glutenfri melsorter og giver glutenfri skærekager og brød en bedre konsistens, så de ikke smuldrer.
Mange glutenfri melsorter har ofte et lavere indhold af fibre end almindeligt mel. Det er derfor vigtigt at være ekstra opmærksom på, at du får tilstrækkeligt med fibre i kosten.

Hvem har glæde af FiberHUSK?
Det har alle - både børn og voksne, der ønsker at få fibre nok. Dog bør børn under tre år ikke få over 15 gram fibre pr. dag.
Produktet er helt uden tilsætningsstoffer og er ikke vanedannende. FiberHUSK kan også anvendes af gravide og personer med glutenintolerance.

Indhold: 300 g.

Yderligere information

Varenummer 8420