Copyright infringement

Danmarks online helse og skønhedsbutik siden 1999

Tandbørster og tandpastaer

Børnetandbørste & børnetandpasta

Uanset om du leder efter en elektrisk tandbørste til børn, børnetandpasta eller tandbørstehoveder til eksempelvis Jack N’ Jill eltandbørsten til børn, kan du finde det her hos Helsegrossisten. Vi forhandler nemlig et bredt udvalg af hygiejneprodukter til børn, som gør tandbørstningen sjovere og mere ligetil.

Her på siden har vi samlet lækre produkter fra eksempelvis Jack N’ Jill, Urtekram og Weleda. Vi forhandler flere forskellige typer af børnetandbørster, og det omfatter eksempelvis både manuelle og elektriske tandbørster til børn fra brandet Jack N’ Jill samt Jack N’ Jills smagfulde og børnevenlige tandpasta, du f.eks. kan finde i tyggegummismag (bubblegum). Læs meget mere om tandbørster til børn, tandpasta til børn og helsegrossistens udvalg for neden på denne side.

1 til 21 ud af 23

pr. side
Side:
  1. 1
  2. 2
Til toppen

Hjælp dit barn med at bruge en elektrisk tandbørste til børn

Al begyndelse er svær. For at sikre dit barn de bedste vaner i forbindelse med tandhygiejne- og børstning, er det vigtigt at vælge de rigtige produkter, som passer til dit barns personlighed og jeres rutiner. Nogle børn elsker at bruge en elektrisk tandbørste til børn, mens andre godt kan lide at børste med en manuel tandbørste – det kommer helt an på det enkelte barn. Når du vælger enten en manuel eller en eltandbørste til børn, er det oplagt at kigge på, hvor bløde børsterne er, og hvilket materiale de er lavet af. Her hos Helsegrossisten kan du trygt regne med, at alle børneprodukter er fri for skadelig kemi og udelukkende lavet på ingredienser, der styrker dit barns tænder.

En elektrisk tandbørste til børn kan enten være med batteri, der skal udskiftes, eller være genopladeligt i en model, hvor batteriet ikke skal tages ud. De elektriske tandbørster til børn, som vi typisk forhandler her hos Helsegrossisten, er batterimodeller og kan eksempelvis køre på 2 stk. AA-batterier. For nogle modeller medfølger batteriet.

Du kan finde en elektrisk tandbørste til børn i vores sortiment med en pulspåmindelse for hvert 30. sekund, der fortæller barnet eller den voksne, der børster barnets tænder, at det er tid til at skifte til næste område. Hvis du vælger at købe dit barn en eltandbørste til børn, kan du regne med, at du også kan købe nye, løse børstehoveder til den løbende. Det gælder for eksempel Jack N’ Jills Brushy Brush eltandbørste til børn, som enten kan spille musik, være lydløs eller fortælle dig eller barnet, hvordan tænderne skal børstes. Det er blot et eksempel på nogle af alle de skønne børnetandbørster, som vi forhandler.

Gode vaner starter tidligt i livet og helst med en børnetandbørste

For eksempel fås Jack N’ Jills børnetandpasta i flere forskellige smagsvarianter, og det er med til at sikre, at netop dit barn ikke har noget imod at få børstet tænder. Selvom tandpastaen smager godt, så bør barnet ikke spise den. Det anbefales også, at du hjælper dit barn med tandbørstningen, indtil han eller hun er 10-12 år. Det er først, når barnet er tæt på teenagealderen, at han/hun rent motorisk kan komme grundigt nok omkring alle tænderne uden hjælp fra en voksen.

Uanset om du bruger en eltandbørste til børn eller en manuel børnetandbørste, så er det vigtigt at passe godt på tænderne - for selvom mælketænderne bliver udskiftet og bliver til de blivende tænder, er det vigtigt, at barnet har fået gode vaner, inden de blivende tænder erstatter de gamle.

Hvornår skal barnets tænder børstes?

Den tidligste alder, som et barn har, når tandbørstning bliver relevant, varierer alt efter, hvornår dit barns første tand kommer. Det anbefales, at du begynder at børste dit barns tænder, lige så snart den første tand kommer frem. Og det gøres bedst med en tandbørste til børn, da disse modeller er nemme at holde ved og nemme at bruge. Så kan du enten selv børste dit barns tænder, eller lade barnet børste selv, mens du observerer, at han eller hun gør det grundigt.

Som nævnt tidligere, er det vigtigt, at du bliver ved med at hjælpe dit barn med tandbørstningen - også selvom barnet er ved at have en alder, hvor det siger, at det sagtens kan børste tænder selv. Da et barn skal helt op på omkring 10 til 12 år, før det vurderes, at de selv kan børste tænder tilfredsstillende, skal du formentlig fortsætte med at hjælpe med tandbørstningen i længere tid, end du havde forventet. Og det gælder uanset, om der bruges en manuel eller en elektrisk tandbørste til børn.

Ift. antal gange børstning om dagen, så anbefales det, at barnet får børstet sine tænder to gange om dagen, nemlig om morgenen og inden sengetid. Vi anbefaler, at du anvender børnetandpasta med fluorid til dit barn, og at du tilpasser mængden af børnetandpasta til ham eller hende. Jo større barnet er, jo mere tandpasta skal der bruges. En god huskeregel er dog, at du bør bruge en mængde på størrelse med barnets lillefingernegl.

Når du lægger et solidt fundament til god mundhygiejne hos dit barn, kan du også bedre sikre dig, at barnet bliver ved med at børste tænder flittigt hver morgen og aften, og det medvirker til, at dit barn også som voksen vil have sunde og stærke tænder.

Køb en tandbørste til børn og børnetandpasta hos os

En af de bedste investeringer, du kan gøre til dit barn, er at købe en god børnetandbørste, da de er særligt skånsomme over for de små tænder og er rare at holde ved. Når du køber en elektrisk tandbørste til børn eller andre børnehygiejneprodukter hos os, kan du forvente hurtig levering, hvis de er på lager.

Vi gør vores ypperste for, at vi kan ekspedere din ordre hurtigst muligt. Jo før du bestiller børnetandpasta og børnetandbørste hos os, jo før kan du komme i gang med at børste dit barns tænder og skabe gode, sunde vaner, som dit barn kan tage med sig i sit voksenliv.

Du er velkommen til at kontakte os, hvis du har brug for yderligere vejledning samt rådgivning.