Copyright infringement

Danmarks online helse og skønhedsbutik siden 1999

Fiskeolie til børn

Fiskeolie til børn

Hos Helsegrossisten er det en kerneværdi, at vores produkter er fri for unødvendig kemi, og at produkterne er gennemtestede og godkendte. Det gælder især for produkter til børn, da børns kroppe kan være mere skrøbelige end voksnes. Fundamentet for en sund opvækst og et godt helbred som voksen lægges allerede i barndommen, og derfor er det en rigtig god idé at sætte ind tidligt. Det kan du bl.a. gøre ved at supplere dit barns kost med fiskeolie til børn. Læs mere om fiskeolie til børn og hvad vi kan tilbyde for neden på denne side.

1 til 21 ud af 44

pr. side
Side:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
Til toppen

Hos Helsegrossisten finder du både et bredt udvalg af fiskeolie og fiskeolie specifikt beregnet til børn. Nogle af de brands, som vi forhandler fiskeolie fra, omfatter eksempelvis Eye Q (nyt navn er Equazen), Midsona og Puori. Eye Q/Equazen og Midsona er som udgangspunkt velegnede til både børn og spædbørn, hvorimod Puori oftest er beregnet til børn over 11 år og voksne. Børn har brug for hjælp til at få sunde næringsstoffer i deres kost, og det kan du hjælpe med i form af omega 3 til børn.

Gode fordele ved fiskeolie til børn

Ligesom alle andre former for kosttilskud i enten pille-, pulver- eller flydende form, så er fiskeolie til børn også en rigtig god idé at give dit barn, da fisk er naturligt rig på blandt andet omega 3-fedtsyrer. Det handler om at passe godt på kroppen og gøre det nemt og attraktivt at leve sundt. Det anbefales af denne årsag, at både du og dit barn spiser fisk to gange om ugen. Sandheden er dog tit, at man ikke får helt så meget fisk i sin kost, som man burde. Dette gælder især børn, da de ofte kan være svære at få til at spise fisk. Det kan man hjælpe lidt på vej ved at indtage fiskeolie i kapsler eller flydende form, så de på den måde får deres daglige omega 3 til børn.

Vores fiskeolie til børn med omega 3-fedtsyrer bidrager til en sund og velfungerende hjerne. Omega 3 har også en god effekt på hjertet og huden og bidrager til en bedre søvn. Undersøgelser viser, at omega 3 fra fisk er bedre end omega 3 fra planter, og da menneskekroppen ikke selv kan producere omega 3, handler det derfor om at få dette tilskud via kosten eller kosttilskuddet.

Stort udvalg af fiskeolie til børn i høj kvalitet

Vi forhandler fiskeolie til børn fra flere forskellige brands/leverandører, som sikrer det bedste fiskeolie til børn i alle aldre i vores sortiment. Hvis du gerne vil have tyggetabletter med omega 3 til børn, så kan vi f.eks. anbefale gelétabletterne fra Midsona og Eye Q/Equazen, der fås i forskellige størrelser.

Du finder eksempelvis Midsonas fiskeolie til børn i glas med tabletter a 250, 120 og 27 tabletter. Midsonas fiskeolie fås også i flydende form og kommer i flasker på f.eks. 210 og 105 ml. Hvis dit barn spiser vegansk, er det også en mulighed at vælge Midsonas Eskio-3 Vegan-variant med eksempelvis 120 kapsler.

Vores anbefaling inden for fiskeolie til børn

Der er mange mennesker, der ikke bryder sig om fisk på grund af benene og smagen, men da fisk indeholder sunde næringsstoffer og olier, er det oplagt at supplere både din egen og dit barns kost med fiskeolie.

Dog vil vi gøre opmærksom på, at fiskeolie og andre kosttilskud ikke bør erstatte en varieret kost og en sund og aktiv livsstil, men hvis alternativet er, at du eller dit barn ikke får nok af de rigtige næringsstoffer, så er kosttilskud såsom fiskeolie til børn som udgangspunkt en god idé. Vi anbefaler dog, at du spørger en læge eller sygeplejerske til råds, inden du køber fiskeolie til dit barn. Bemærk i øvrigt, at fiskeolie til børn ikke bør indtages af gravide og børn under 1 år.

Hvad er specielt ved omega 3 til børn?

Netop fordi smagen af fisk kan være ubehagelig for nogle mennesker – og særligt børn - fås tabletter med omega 3-fedtsyrer til børn og voksne med smag, der nemmere kan få tabletten til at glide ned. Nogle af tabletterne til voksne fås med smage som fx citronsmag, men for børn er det typisk en smag af jordbær eller andre frugter, der er valgt, da børn ofte foretrækker den søde smag fremfor den sure.

Hvis børn får omega 3-fedtsyrer i form af tyggetabletter, der smager af jordbær, bliver kosttilskuddet lidt ligesom slik. Hvis barnet er ihærdigt efter at få fiskeolie til børn på denne måde, er det ekstra vigtigt, at glasset/flasken med fiskeolien opbevares uden for børns rækkevidde, og at den daglige dosis ikke overskrides.

Køb den bedste fiskeolie til børn hos Helsegrossisten

Som nævnt indledningsvist, finder du et stort udvalg af fiskeolie til børn hos Helsegrossisten.dk. Der er mange penge at spare på produkter fra vores webshop, da vi kan sælge varerne billigere end de konkurrenter, der også har fysiske forretninger. Vi sparer nemlig penge på fysiske lokaler og personale og kan dermed fokusere på at have et større lager og købe større partier hjem fra vores leverandører.

Du kan købe den bedste fiskeolie til børn hos os, da vi fokuserer på at have et stort og godt udvalg af sunde produkter, der er fri for unødvendig kemi. Uanset hvilket brand du køber fiskeolie til børn fra, kan du regne med, at du får et godt kosttilskud til dit barn.