Copyright infringement

Danmarks online helse og skønhedsbutik siden 1999

Beauté Pacifique

Beauté Pacifique

Beauté Pacifique

Beaute Pacifique er dansk hudpleje, når det er allerbedst, og hvis du gerne vil gøre noget godt for din hud, er det store udvalg af cremer, lotions og meget andet fra det populære brand det helt rette valg for dig. 

 Her hos Helsegrossisten finder du altid et stort udvalg af effektive produkter fra Beaute Pacifique, hvor du bl.a. kan vælge: 

- Beaute Pacifique serum
- Beaute Pacifique dagcreme
- Beaute Pacifique øjencreme 
- Beaute Pacifique bodylotion
- Beaute Pacifique anti age
- Beaute Pacifique crème

Vi er stolte af at kunne forhandle de virkningsfulde produkter fra Beaute Pacifique, og da vi synes, at alle fortjener god hudpleje, finder du altid et godt Beaute Pacifique tilbud hos os, så du kan forkæle din hud og din krop på den måde, de fortjener at blive forkælet. 

1 til 21 ud af 76

pr. side
Side:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
Til toppen

Dansk kvalitet med mange år på bagen

Beaute Pacifique lancerede sin første creme tilbage i 1997, hvor grundlægger Flemming K. Christensen startede sin virksomhed i Hadsund i Danmark. 

Siden dengang har den danske virksomhed udviklet en lang række populære produkter, som ikke bare er blevet store hits herhjemme, men som også har vundet forbrugeres hjertet over store dele af resten af verden. 

Beaute Pacifique er således i dag et internationalt brand med en stor fanskare på alle kontinenter, hvilket bl.a. skyldes virksomhedens klares vision om at levere produkter til din hud, som er garanteret at virke. Det er en simpel opskrift på succes, men Beaute Pacifiques høje virkningsgrad er ikke til at tage fejl af, og det er netop dette simple faktum, som er grundlaget for virksomhedens succes. 

Beaute Pacifiques mange produkter er således testet afprøvet grundigt, så du kan være sikker på at få et produkt, som både plejer din hud, forebygger problemer i huden og reparere den, når det er nødvendigt.

Dermatologer sikrer kvaliteten 

En af grundene til, at Beaute Pacifiques produkter virkelig virker, er, at de er udviklet i samarbejde med veluddannede og erfarne dermatologer – også kendt som hudlæger. De dygtige dermatologer var bl.a. hjernerne bag Beaute Pacifiques første produkt på markedet, der var verdens første creme med Vitamin A, som skulle sikre en sundere hud. 

Vitamin A hjælper til at gøre din hud yngre, og denne creme var således den allerførste, der kunne bevise at have en positiv effekt på ansigtshuden og dens ungdommelige udtryk. 

Samarbejdet med dermatologer fortsætter den dag i dag, hvilket er grunden til, at du altid får produkter fra Beaute Pacifique, som er garanteret at virke gennem de seneste teknologier, når det kommer til pleje af din hud. 

Dette samarbejde har bl.a. resulteret i effektiv hudscanningsteknologi, som gør det muligt at måle udviklingen i huden i forbindelse med brug af Beaute Pacifiques produkter. 

Hudscanningsapparater scanner huden ved hjælp af ultralyd, som præcist fortæller, hvordan huden i ansigtet har det, så et klart billede kan tegnes både før og efter brugen af Beaute Pacifiques produkter. 

På den måde blev det muligt for Beaute Pacifique og dermatologerne effektivt at måle, om diverse hudplejeprodukter har en effekt eller ej, hvilket er en af grundende til, at du i Beaute Pacifiques hudplejeserie kun finder produkter, som er bevist at virke. Alle Beaute Pacifiques produkter bliver således udsat for grundige tests i virksomhedens hudscanningsapparater, inde de kommer på markedet. 

Derfor er du garanteret at få en både sundere og pænere hud, når du bruger en Beaute Pacifique creme, hvilket du kan opleve ved hjælp af en hudscanner, mens virkningen også hurtigt vil blive tydelig, når du kigger dig i spejlet efter brug af en Beaute Pacifique creme.  

Hudplejeserie med alt du behøver hos Helsegrossisten

Her hos Helsegrossisten finder du et stort udvalg af produkter fra Beaute Pacifique, hvorfor du kan få alt det, du har brug for, når det kommer til hudpleje.  

Beaute Pacifique er kendt for sine komplette hudplejeserier, hvorfor du både kan pleje din krop med en Beaute Pacifique bodylotion, dine øjne med en Beaute Pacifique øjencreme, mens du selvfølgelig også kan pleje dit ansigt og forynge huden med Beaute Pacifique anti age eller en Beaute Pacifique dagcreme. 

Med det store udvalg af Beaute Pacifique crème og Beaute Pacifique serum har du altid mulighed for at finde et produkt, som passer til lige netop dine behov, og som plejer netop din hudtype på allerbedste vis. 

Hos Helsegrossisten er vi stolte af at kunne forhandle de effektive produkter fra Beaute Pacifique, og da vi altid bestræber os på at give dig de bedste priser og tilbyde gode Beaute Pacifique tilbud, har du altid en mulighed for at gøre seriøs hudpleje til en del af din hverdag.