Copyright infringement

Danmarks online helse og skønhedsbutik siden 1999

Kosttilskud

Kosttilskud

Kosttilskud er en oplagt måde at få tilført flere vitaminer og mineraler på ved siden af den daglige diæt - selvom det dog aldrig vil kunne erstatte en sund og varieret kost fuldt ud. Alligevel kan du med de rigtige kosttilskud skabe gode betingelser for at genoprette en sund balance i din krop, der bl.a. vil kunne mærkes på et højere energiniveau eller et boost af immunforsvaret.

Hos Helsegrossisten udbyder vi et stort udvalg af kosttilskud til knivskarpe priser. Fælles for alle vores produkter er et naturligt og sundt indhold, hvorfor mange af vores produkter også er økologiske eller biodynamiske. Køb kosttilskud gennem vores webshop og opdag, hvor let det er at få tilført et ekstra supplement af vitaminer, nærende olier og mineraler til din kost.

1 til 21 ud af 1067

pr. side
Side:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5
Til toppen

Vi tilbyder et stort udvalg af bl.a. veganer kosttilskud

Er du på udkig efter en bestemt type kosttilskud? Eller er du måske blot ved at undersøge, hvilke interessante muligheder der findes på markedet? Uanset hvad tør vi godt love, at du finder masser af inspiration til gode kosttilskud på vores hjemmeside. I vores webshop finder du både: 

 • Fiskeolie og omega-3 fedtsyrer- få et fint supplement til din kost ved at tilføre doser af fiskeolie, der har en gavnlig effekt for både hjerte, hjerne og dit syn.
 • Forskellige typer vitaminer- vi har både C-vitaminer til immunforsvaret, B12-vitaminer til forebyggelse af blodmangel, K-vitamin til en sund dannelse af proteiner i kroppen og mange andre vigtige vitaminer og mineraler.
 • Oliekapsler med forebyggende egenskaber- i vores udvalg af oliekapsler får du mulighed for at forsyne dig selv med de essentielle fedtsyrer, som kroppen ikke selv kan producere men skal have tilført udefra. Det er dog vigtigt, at du er opmærksom på, at det på ingen måde fuldt ud kan erstatte en sund kost.

Vi tilbyder altid et stort udvalg af kosttilskud til vegetarer samt veganer kosttilskud, så du kan finde de produkter, der passer ind i din unikke livsstil og hverdag.

Vanddrivende kosttilskud - det skal du være opmærksom på

Du undrer dig måske over, hvorfor vi tilbyder et udvalg af vanddrivende kosttilskud til vores kunder her i webshoppen? Det er der flere gode grunde til. De vanddrivende kosttilskud anbefales nemlig til dig, der: 

 • Ønsker at reducere væskeophobning i kroppen - der er mange faktorer, der kan ligge bag en uønsket væskeophobning i kroppen. Det kan fx skyldes hormonpåvirkning under en graviditet eller nyre- og hjertesygdomme. Et vanddrivende kosttilskud kan hjælpe dig med at slippe af med vand i kroppen, så du slipper for hævelser i ben og fødder - også kaldt ødemer. 
 • Ønsker at komme i bedre form- nogle anvender vanddrivende kosttilskud i forbindelse med træning, da disse midler kan være med til at rense kroppen for toksiner, sænke din kropsvægt og skabe bedre resultater af din styrketræning.

Er du i tvivl om, hvorvidt du kan benytte dig af vanddrivende kosttilskud? Kontakt altid din egen læge for at rådføre dig inden dit køb, så du er sikker på, at du fx kan blande vanddrivende kosttilskud med andre former for medicin.

Køb kosttilskud nemt og sikkert via vores webshop

Vidste du, at Helsegrossisten har eksisteret som onlineshop siden 1999? Det gør os til et af landets ældste webshops inden for kosttilskud- og skønhedsprodukter. Men faktisk rækker vores historie længere end det. Stifterne bag konceptet har været aktive inden for branchen siden 1983, og vi er derfor din garant for nøje udvalgte kvalitetsprodukter til både dig selv og hele familien!

Køb kosttilskud gennem vores webshop og høst masser af gode fordele: 

 • Konkurrencedygtige priser- vi har ingen omkostninger i forbindelse med leje af fysiske butikker, og det betyder, at vi kan presse vores priser på kendte mærkevarer helt i bund, så du kan handle dine fremtidige kosttilskud til knivskarpe priser.
 • Gode, naturlige produkter- vi udvælger nøje vores produkter efter naturlige, sunde ingredienser, der hverken indeholder tilsætningsstoffer eller andre former for kemikalier, som er skadelige for kroppen. Derfor er vi også førende inden for salg af veganer kosttilskud og kosttilskud til vegetarer.
 • Bæredygtige leverandører- alle vores produkter stammer fra bæredygtige leverandører, så du kan handle gennem os med god samvittighed. 
 • Nem og hurtig levering- med ganske få klik kan du bestille dine nye kosttilskud hjem direkte fra sofaen og få dem leveret indenforfå dage, så du er klar til at starte din nye livsstil.

Har du spørgsmål til enkelte af vores produkter? Kontakt os allerede i dag - vi står altid klar til at rådgive dig.