Copyright infringement

Danmarks online helse og skønhedsbutik siden 1999

Gurkemeje

Gurkemeje kosttilskud

Gurkemeje er en rod, der udseendemæssigt minder meget om ingefær. Den er kendt for sin kraftfulde, gule farve og anvendes som et essentielt krydderi til madlavning i store dele af Asien. Derudover er den kendt for sine værdifulde, sundhedsfremkaldende egenskaber, der primært kan ledes tilbage til den kemiske forbindelse curcumin, der har en stærk, antiinflammatorisk effekt.

Hos Helsegrossisten finder du et stort udvalg af gurkemeje kosttilskud. Gurkemeje kosttilskud fås både som pulver, tabletter og kapsler, der alle kan forsyne dig med de rige næringsstoffer. Det er dog vigtigt at understrege, at vores kosttilskud udelukkende skal ses som et supplement til det daglige og ikke kan erstatte en sund og varieret kost. Har du spørgsmål til indholdet i de forskellige produkter, står vi altid klar til at hjælpe dig.

15 vare(r)

pr. side
Til toppen

Hvad er de gavnlige effekter af kosttilskud med gurkemeje?

Men hvorfor er det egentlig så sundt, det der gurkemeje? Gurkemeje har takket være sin kemiske forbindelse, curcumin, en lang række positive effekter for din krop, heriblandt:

Sund hud - gurkemeje kosttilskud kan være med til forebygge og bekæmpe flere hudlidelser, heriblandt både eksem og akne. Det skyldes primært den antioxidative effekt, der findes i curcumin, som er med til at angribe de skadelige stoffer inden de når at angribe kroppens egne celler.

Beskyttelse af hjernen mod frie radikaler 
- et dagligt skud gurkemeje kan skabe de bedste betingelser for en bedre hukommelse og en forebyggelse af relaterede sygdomme som f.eks. Alzheimers. 

Antiinflammatoriske egenskaber - du kender måske allerede til den gavnlige effekt af gurkemeje fra antiinflammatoriske kogebøger, hvor denne naturingrediens hyldes - og med god grund. Med gurkemeje kosttilskud kan du nemlig være med til at hæmme kroppens betændelsestilstande i led og muskler. 

Bidrager til at beskytte mod kræft 
- flere studier har vist, at curcumin kan hæmme virkningen af flere kræftfremkaldende stoffer takket være den antioxidative effekt.

Kosttilskud med ingefær og gurkemeje

Hos Helsegrossisten forhandler vi kombinerede kosttilskud med ingefær og gurkemeje. Kombinationen af de to er nemlig med til at give dig et stærkt kosttilskud, der kan forebygge mod en lang række sygdomme. Ingefær indeholder nemlig flere vitaminer og mineraler, der er gavnlige for kroppen:

Kvalmestillende effekt - ingefær er med til at sætte en dæmper for både kvalme og opkast og er derfor et naturlægemiddel, der anvendes til fx kemopatienter. Sundhedsstyrelsen fraråder dog ingefær kosttilskud til gravide og anbefaler i stedet et naturligt indtag af ingefær gennem fx te eller madlavning. 

Betændelsesdæmpende effekter - ligesom gurkemeje har ingefær også samme virkning mod betændelse i kroppen, der kan være med til at styrke dine led og muskler. 

På siden her finder du masser af inspiration til kosttilskud med ingefær og gurkemeje i flere forskellige former. Derudover forhandler vi også fermenteret gurkemeje. Fermenteringsprocessen er i sig selv med til at gøre næringsstofferne mere tilgængelige for kroppen, så du kan opnå en endnu bedre effekt af dit kosttilskud med gurkemeje. Sidst men ikke mindst finder du også gurkemeje kosttilskud kombineret med indhold af peber, der også er gavnligt for optagelsen af de virksomme stoffer. 

Hos os finder du markedets bedste gurkemeje kosttilskud 

Der er masser af gode argumenter for, hvorfor du skal købe dit gurkemeje kosttilskud hos Helsegrossisten. Vi har gennem flere år forsynet kunder som dig med de bedste produkter, og du kan derfor altid se frem til:

Sunde, naturlige produkter - alle vores produkter er baseret på naturlige ingredienser, så du altid er garanteret sunde produkter. Af samme grund undgår vi også alle former for kemikalier, tilsætningsstoffer og konserveringsmidler, så du får de reneste og bedste gurkemeje kosttilskud. 

Skarpe priser - hos Helsegrossisten har vi ingen udgifter forbundet med fysiske butikker, og al vores salg foregår derfor via webshoppen. Det giver dig store økonomiske fordele, da vi har mulighed for at tilbyde gurkemeje kosttilskud fra anerkendte mærker til gode priser, som du ikke finder andre steder. 

Bæredygtige leverandører - vi gør en dyd ud af at forhandle produkter med omtanke for miljøet, og derfor vælger vi for så vidt muligt bæredygtige leverandører, så du som kunde altid er garanteret bæredygtige produkter med minimalt klimaaftryk.

Hurtig levering i hele landet - bestil dit nye gurkemeje kosttilskud direkte fra sofaen, og glæd dig til en nem og hurtig levering. Vi leverer din ordre inden for få hverdage, uanset hvor du er bosat i landet. 

Har du spørgsmål til nogle af vores produkter, eller ønsker du hjælp og rådgivning omkring valget af dit gurkemeje kosttilskud? Du er altid mere end velkommen til at kontakte os, så du kan blive klogere på effekten af de forskellige naturmidler.