Copyright infringement

Danmarks online helse og skønhedsbutik siden 1999

Overgangsalder

Kosttilskud overgangsalder

Overgangsalderen er en helt naturlig del af livets fase, der som oftest rammer kvinder i alderen 45-55 år - altså et par år før den sidste menstruation. Det er meget forskelligt fra kvinde til kvinde, hvorvidt de oplever stærke symptomer eller ej. Mens nogle kvinder oplever så godt som ingen symptomer, er det for andre kvinder en tid med voldsomme forandringer og fysiske gener - fx i form af hedeture, hjertebanken, søvnløshed, blødningsforstyrrelser, m.m.

Hos Helsegrossisten finder du et stort udvalg af kosttilskud, der er skræddersyet til dig, der netop er ved at gå igennem overgangsalderen. Husk på, at kosttilskud aldrig kan erstatte en sund og varieret kost og derfor udelukkende skal ses som et supplement til din diæt. Har du spørgsmål til nogle af vores kosttilskud, er du altid velkommen til at kontakte os.

1 til 21 ud af 27

pr. side
Side:
  1. 1
  2. 2
Til toppen

Kom godt igennem din overgangsalder med kosttilskud

Et kosttilskud til overgangsalder kan være med til at lindre mange af dine symptomer, så du kan ånde lettet op og opleve færre gener i hverdagen. Mange af vores produkter indeholder den naturlige ingrediens, rødkløverblomsten, som er en urt, der indeholder naturligt planteøstrogen. Planteøstrogen er med til at dæmpe de klassiske symptomer på overgangsalderen - heriblandt de omtalte hedeture. Derfor vil du opleve, at mange produkter er baseret på denne hovedingrediens, der desuden også er populær at drikke som te.

Hvilket kosttilskud til overgangsalder skal du vælge?

Vi har samlet vores store udvalg af kosttilskud til overgangsalder på én side, så du nemt kan danne dig et overblik over vores produkter. Du kan bl.a. vælge imellem følgende udgaver af overgangsalder kosttilskud: 

Rødkløverblomst i ren form - et effektivt kosttilskud som vil lindre dine symptomer og give dig mere overskud og velvære i hverdagen. Fås enten som tabletter eller kapsler alt efter, hvad du har det bedst med at indtage.

Rødkløverblomst som te - få din daglige dosis rødkløverblomst igennem vores lækre urtete. Det anbefales at drikke tre kopper dagligt for at mærke en effekt. Få en god rutine og brug din te til at holde en naturlig pause i en travl hverdag. 

Urteblandinger med vitaminindhold - nogle af vores produkter indeholder en sammensætning af flere typer urter, der alle hver især er kendte for at have en gavnlig effekt, når det kommer til dæmpningen af symptomerne på overgangsalderen - fx salvie. Derudover indeholder disse produkter også vitaminer og mineraler, som kroppen har særligt behov for i denne turbulente tid.

Køb dine kosttilskud til ældre via vores webshop

I takt med at du bliver ældre, vil din krop have et fornyet behov for vitaminer og mineraler, som du måske normalt ikke har skænket en tanke. Derfor kan det være en god idé at se sig efter både kosttilskud til overgangsalder og vitaminer til alderen 50+, så du er sikker på at tage godt hånd om din krop. Derudover indeholder mange af vores kosttilskud til overgangsalder ekstra vitaminer og mineraler, der egner sig til kroppens unikke behov i netop denne fase.

Uanset om du handler kosttilskud til overgangsalder eller kosttilskud til ældre, finder du helt sikkert et spændende udvalg på vores webshop. Når du handler gennem os, kan du se frem til: 

Sunde, naturlige kosttilskud - et sundt indhold baseret på naturlige ingredienser, som du finder ude i naturen, er den røde tråd i hele vores sortiment af kosttilskud til overgangsalder. Vi går meget op i at undgå kemikalier, tilsætningsstoffer og konserveringsmidler, så du altid er garanteret produkter i den allerbedste kvalitet og med indhold, der er til gavn for din krops naturlige balance.

Bæredygtige leverandører - vi går op i at minimere vores klimaaftryk og handler derfor udelukkende med bæredygtige forhandlere, så du kan købe dit kosttilskud til overgangsalder med god samvittighed.

Knivskarpe priser - hos Helsegrossisten har vi udelukkende vores webshop, og det betyder, at vi kan tilbyde dig knivskarpe priser på et stort udvalg af overgangsalder kosttilskud. Vi har nemlig ingen udgifter forbundet med fysiske butikker, og du finder derfor mange af de samme produkter bare til en mere konkurrencedygtig pris. Der er derfor helt sikkert gode chancer for at gøre et godt kup, når du handler gennem os.

Nem og hurtig levering - efter du har afgivet din ordre kan du se frem til en nem og hurtig levering uanset hvor, du er bosat i landet. Derfor kan du allerede i løbet af få hverdage få glæde af dit nye kosttilskud til overgangsalder.

Har du brug for hjælp og gode råd til valget af dit kosttilskud? Du er altid velkommen til at kontakte os, så vi kan hjælpe dig.

Oplever du også tyndere hår i overgangsalderen? læs her:

 Ikke også håret?! Jo, den er god nok. I overgangsalderen producerer kroppen som bekendt mindre østrogen og progesteron, disse udsving i hormonniveauet medfører mange forskellige forandringer i kroppen – ikke mindst når det gælder håret - resultatet er tyndere hår.

Hvad sker der med håret?

Netop østrogen og progesteron hjælper normalt med at forlænge hårets vækstfase og bidrager bl.a. til at håret vokser hurtigere og længere.
Når disse hormoner daler under overgangsalderen, saboteres denne vækstfase og hårets livscyklus forkortes. Håret vokser derfor langsommere og nye hår, der skal erstatte det hår, som bliver afstødt udebliver. Derfor kommer håret til at se tyndere ud.

Tykkere, smukkere og mere glansfuldt hår - her er løsningen:

Hair Volume™ er en klinisk dokumenteret hårtablet som giver et synligt tykkere, smukkere og mere glansfuldt hår. Hair Volume™ er baseret på æble ekstrakt i kombination med hirse, padderokke/kjerringrokk, aminosyrer og biotin. Indholdet af zink og biotin hjælper med at vedligeholde et normalt hår og en normal hud. Zink bidrager desuden til at vedligeholde normale negle. Køb det her på siden til markedets bedste pris: New Nordic Hair Volume