Copyright infringement

Danmarks online helse og skønhedsbutik siden 1999

Bad

Babyshampoo - for gode badoplevelser med dit barn

De kære små kan ikke bade sig selv. Derfor er det nødvendigt, at du som forælder eller anden omsorgsperson kan hjælpe barnet med at blive godt vasket under baderutinerne. Hos Helsegrossisten kan du købe mange skønne produkter, som er sunde og skånsomme for både dig og dit barn - og det er vigtigt, da både du og dit barn får shampooen direkte på huden, når I bader sammen.

Hos Helsegrossisten finder du både børneshampoo, babyshampoo, balsamspray til børn, babysæbe og skumbad til børn og babyer. Du kan læse mere om hvert enkelt produkt ved at klikke på det. Produkterne her på siden er enten flydende eller fast, så du kan finde lige præcis det produkt, der passer bedst til jeres baderutiner. Læs mere for neden på denne side.

Børneshampoo i forskellige størrelser

Da børneshampoo kommer i mange forskellige brands og størrelser, kan det være rart at have gjort op med sig selv, om man har brug for en stor eller en lille størrelse. Hvis du vælger babysæbe i fast form, kan du eksempelvis vælge 100 gram. Hvis du vælger flydende babyshampoo, kan du typisk vælge mellem størrelserne 250 og 500 ml. Børnesæbe til boblebadet fås eksempelvis i flasker på 150, 200, 250 og 350 ml.

Det er en kerneværdi for os, at de produkter, vi forhandler, er sunde for kroppen. Derfor kan du altid forvente, at vores børneshampoo, babyshampoo og balsamspray til børn er både effektive og blide mod både din hud og dit barns.

Fordele ved at vælge balsam spray til børn

Når børn når en vis alder og vokser fra deres fine babyhår, bliver håret nemt langt. Der er ikke nogen grund til at holde dit barns hår kort, hvis han eller hun gerne vil have langt hår. Besværet med at rede barnets filtrede hår kan nemt klares ved at bruge børnebalsam. Balsam spray til børn er både nem at bruge og gør håret glattere. Dermed kan du nemt rede dit barns lange hår.

Eksempelvis indeholder Urtekrams balsam spray til børn morgenfrueekstrakt, som gør håret blankt, glat og nemt at rede ud. En fordel ved at vælge Urtekrams børnebalsamspray er, at den kan anvendes til alle hårtyper, og der er ingen hindring for, at du bruger balsam sprayen på eksempelvis dit eget hår.

Køb babyshampoo, børneshampoo og andre produkter til børn hos Helsegrossisten

Alle produkterne på vores webshop lever op til vores skrappe krav om skånsomme ingredienser. Det gælder også for babyshampoo og andre børneprodukter her hos os. Derfor kan du trygt regne med, at du kan bruge produkterne til dit barn. Hvis du klikker ind på et specifikt produkt, vil der oftest være en ingrediensliste, så du kan se, hvilke ingredienser produktet indeholder.

Uanset hvad du køber hos os, så gør vi vores bedste for at have varen på lager, så vi kan ekspedere din ordre hurtigst muligt. Vi glæder os til at kunne hjælpe dig godt på vej til at bade dit barn med vores skånsomme og effektive børne- eller babyshampoo.