Copyright infringement

Danmarks online helse og skønhedsbutik siden 1999

Femarelle

Femarelle

Femarelle

Femarelle

Er snart du på vej mod overgangsalderen, eller mærker du allerede nu de første tegn komme snigende? Så fortvivl ikke. Overgangsalderen er ikke en fase, vi kan komme udenom, men det betyder ikke, at man ikke kan blive klædt godt på, så processen bliver så overbærende som muligt. Hos Helsegrossisten har vi det helt rette tilskud til dig, der gerne vil lindre de gener, man kan opleve i kroppen, når menopausen indtræder – nemlig det populære kosttilskud Femarelle, som du finder på tilbud her.

3 vare(r)

pr. side
Til toppen

Hvad er Femarelle? 

Femarelle et naturligt produkt, som hjælper med at reducere symptomerne på overgangsalderen ved at støtte kroppens hormonbalance. Det indeholder desuden vitaminer og mineraler, der hjælper med at styrke kroppens immunforsvar og støtte kvinders generelle sundhed – det oplagte tilskud til enhver moden kvinde, der kæmper med gener i forbindelse med menopausen. 

Hemmeligheden bag Femarelle er den unikke sammensætning af naturlige ingredienser, der hjælper med at reducere symptomerne på overgangsalderen. Femarelle er med andre ord et godt supplement til kvinder, der ønsker at en mere behagelig overgangsalder, hvor de ikke skal ty til hormonerstatningsterapi. 

Recharge, Rejuvenate og Unstoppable                     

Hos Helsegrossisten forhandler vi forskellige produkter af Femarelle: Recharge, Rejuvenate og Unstoppable.  Hvilket produkt, du skal tage, kommer an på, hvilken fase af overgangsalderen du befinder dig i. 

Når de første tegn på menopausen indfinder sig, starter man typisk med rejuvinate for at mindske symptomer som træthed/udmattelse, samt få støtte til at normalisere dit energistofskifte og regulere din krops hormonaktivitet. Dette produkt har også især fokus på at støtte og vedligeholde normal hud og hår. 

Når du kommer længere frem i processen, kan du skifte over til Recharge, der indeholder vitamin B6. Dette vitamin går aktivt ind og hjælper din krop med at regulere den hormonelle aktivitet, som oftest bliver mere dominerende i denne fase. Produktet beskytter og støtter også brystvævet og bidrager til at dit nervesystem fungerer optimalt.

Femarelle Unstoppable har ekstra fokus på vedligeholdelsen af sunde og stærke knogler, og indeholder derfor vitaminer og mineraler, der styrker knoglerne og den samlede muskelfunktion. Produktet er desuden tilsat B-vitaminer (Riboflavin og biotin) og D-vitamin, som hjælper knoglerne med at optage calcium.

Fælles for de tre produkter er, at de kun bør tages i samråd med en læge, og at de ikke bør træde i stedet for en varieret kost. Vi gør desuden opmærksom på, at de bør opbevares uden for børns rækkevidde.

Er der bivirkninger ved Femarelle?

Da Femarelle ikke indeholder kunstige hormoner eller andre kunstige komponenter, kan du trygt indtage den anbefalede mængde hver dag. Femarelle-produkterne er lavet med udgangspunkt i et sojabønneekstrakt og stoffet DT56a og er et rigtig godt alternativ til hormonbehandling, som ofte indebærer alvorlige bivirkninger. Vil du vide mere om de tre Femarelle løsninger, kan du klikke ind på det enkelte produkt for at se, hvilke vitaminer og mineraler det enkelte produkt indeholder.

Hvordan du kan anvende Femarelle til at undgå vægtøgning

Nogen oplever at tage på, når de går i overgangsalderen. Det er uønsket for mange, men også svært at bekæmpe i takt med at kroppen ændrer sig. De skiftende hormoner påvirker kroppen, og du kan derfor også døje med bl.a. hedeture/nattesved, humørsvingninger, manglende energi/træthed, forstyrret søvn og nedsat sexlyst.

Du kan gøre en indsats for at undgå vægtøgning ved tage Femarelle, men det anbefales, at du starter med at motionere mere og sørge for at spise sundt og varieret. Generelt falder ens BMR med alderen, men basalstofskiftet er især påvirket omkring overgangsalderen.

Før du går i gang med at tage Femarelle for at undgå eller bremse vægtøgning, bør du altid læse indlægssedlen, og du bør også tage en snak med din læge. Kontakt ligeledes os her hos Helsegrossisten, hvis du har spørgsmål til produktet og dets anvendelse, så vi kan vejlede dig bedst muligt omkring din unikke situation.

Hvor hurtigt virker Femarelle?

Virkningstiden kan være forskellig fra produkt til produkt og fra kvinde til kvinde, men overordnet set kan du regne med, at Femarelle produkterne har en effekt inden for blot 4 uger. Din krop vil ændre sig gradvist, så selvom Femarelle virker hurtigt, kan det være rart at tage en snak med din læge, allerede når symptomerne indtræder. Så er du forberedt på overgangen, og du kan også bedre mindske symptomerne fra starten af.

Har du spørgsmål, eller er du i tvivl om, hvilken af produkterne du skal starte med? Så vil vi naturligvis meget gerne hjælpe dig og besvare dine spørgsmål efter bedste evne. Kontakt os blot her på siden, så vil vi vende tilbage så hurtigt som muligt.