Copyright infringement

Danmarks online helse og skønhedsbutik siden 1999

Sundhed

Kosttilskud og vitaminer til lave priser - Sundhed for hele familien.

 

Helsegrossisten lever og ånder for sundhed og derfor har vi et stort udvalg af skønhed og helsekost til hele familien. Vi har faste lave priser på alle produkter! Er du i tvivl om de forskellige vitaminer og kosttilskud samt skønhedsprodukter, kan du altid kontakte vores dygtige eksperter.

Læs mere her.

1 til 21 ud af 1812

pr. side
Side:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Til toppen

Din sundhed

For helsegrossisten er din sundhed vigtig for os og derfor har vi et stort sortiment af produkter til altid faste lave priser. Vores sortiment består af vitaminer & kosttilskud samt hudpleje produkter til hende, ham og børnene.  

Hos os kan du finde forskellige tilskud, som giver dig mere energi og overskud i din hverdag. I kategorierne vitaminer og mineraler finder du tilskud, som er et godt sted at starte for dig og din familie. Hvis du ønsker lidt mere specialiserede tilskud, finder du et stort sortiment af speciale produkter under homøopati og naturlægemidler. 

 

Homøopati

Hvad er Homøopati og hvad er det godt for? Homøopati stammer fra den tyske læge Samuel Hahnemanns teori fra 1700-tallet. Det er en alternativ behandlingsform, som bygger på hans teori om, at et stof i små doser kan kurere symptomer, som denne selv fremkalder i store doser. Homøopati er en alternativ og naturlig måde at bidrage til genopbyggelse af balance i kroppen.

Der er i Danmark ingen beviser for virkning på de enkelte homøopatiske lægemidler, så derfor anbefaler vi altid at du tager kontakt til en homøopat, for at få den bedste vejledning i brugen af homøopatiske produkter.

 

Kosttilskud

Betegnelsen af kosttilskud er, at de skal indeholde vitaminer, mineraler, stoffer eller ingredienser. Kosttilskud dækker primært over tabletter, kapsler, pulver eller mikstur med vitaminer og mineraler, som indtages for at supplere dit normale fødevareindtag.

Der findes mangle forskellige kosttilskud og derfor kan du bl.a. finde kosttilskud til gravide, børn, træning, vægttab, overgangsalderen, hud hår og negle og meget mere.

 

Mineraler

Mineraltilskud fås som både enkelte mineraler og som kosttilskud med flere mineraler i samme produkt. I denne kategori har vi samlet de produkter, som er baseret på de enkelte mineraler. Selvom det enkelte mineral udgør grundstammen, kan tilskuddet godt indeholde flere vitaminer og mineraler.

Kroppen er ikke selv i stand til at producere mineraler. De fungerer enten som hjælpestoffer for vitaminers funktion eller som byggesten i kroppen.

 

Naturlægemidler

Et naturlægemiddel er et lægemiddel med aktive ingredienser, som ikke er væsentligt mere koncentreret end i naturen. Naturlægemidler er godkendt af og skal registreres i lægemiddelstyrelsen. Naturlægemidler kan medføre bivirkninger og derfor anbefaler vi altid at du taler med din læge, hvis du ønsker at benytte et naturlægemiddel sideløbende med anden medicin.

 

Vitaminer

Du indtager vitaminer dagligt gennem den kost du spiser. Dog er det meget forskelligt hvor stor mængden er, af de vitaminer du indtager. Kroppen har brug for vitaminer til at holde sig sund og stærk og derfor er det vigtigt at du indtager nok.

Dit hår, negle, hud, øjne og kroppens funktioner hat alle brug for vitaminer for at kunne fungere. Hvis du ikke indtager nok igennem din kost kan det være nødvendigt at supplere med de rette vitaminer. Hvis du ønsker en komplet løsning har vi også et stort udvalg af multivitaminer til både børn og voksne. Er du vegetar eller veganer har vi også vitaminerne til dig.