Copyright infringement

Danmarks online helse og skønhedsbutik siden 1999

Vild Nord

Vild Nord

Vild Nord

Faste lave priser på Collagen pulver fra Vild Nord

Der skal meget til for at sikre en sund kost, der giver din krop alt det, den har brug for i det daglige. Der skal vitaminer, mineraler og meget andet til, men det er desværre ikke altid muligt at få det hele gennem kosten. 

Derfor findes der kosttilskud, som er din mulighed for at gøre noget godt for din krop ved at give den det, du ikke får gennem din kost. 

Men det er ikke kun vitaminer og mineraler, som du kan supplere din krop med. Også vigtige proteiner er afgørende for en sund krop, og du bør derfor også kigge på, om du har behov for et tilskud af collagen protein. 

Her på siden finder du vores komplette udvalg af Vild Nord collagen, som er din mulighed for at få noget af det bedste collagen på markedet, som straks vil bidrage til en sundere krop og hud. 

Hos Helsegrossisten har du altid mulighed for at få et godt Vild Nord collagen tilbud, så du kan styrke din krop med de gode og naturlige produkter fra Vild Nord. 

8 vare(r)

pr. side
Til toppen

Nordiske råvarer 

Hos Vild Nord elsker de natur, hvilket bl.a. afspejles i virksomheden navn. ’Vild Nord’ henviser således til den smukke og vilde natur, som findes på de nordlige breddegrader, mens selvsamme natur også er her, hvor virksomheden finder en stor del af de ingredienser, som indgår i collagen Vild Nord. 

Vild Nord er en dansk virksomhed, som laver alle sine produkter i Danmark, hvor netop nordiske råvarer fra den lokale og vilde natur er et helt centralt element. 

Derfor er Vild Nords produkter også yderst bæredygtige, og du finder kun økologiske ingredienser hos Vild Nord, hvorfor du kan gå hjem med god samvittighed på både din krops og naturens vegne, når du har købt collagen fra Vild Nord.

De naturlige og bæredygtige ingredienser er desuden med til at gøre disse produkter endnu sundere, da de naturlige ingredienser kommer med et højt næringsindhold, som vil have en positiv effekt på dit daglige velvære. 

Ingredienserne i produkterne fra Vild Nord er således nøje udvalgte for deres evne til at gavne din sundhed, hvorfor en lang række forskellige super foods med mange gode egenskaber altid er at finde i Vild Nord collagen. 

Collagen for en sundere og yngre krop 

Collagen er et protein, og det er faktisk en af de vigtigste kilder til proteiner for din krop. Collagen er således afgørende for at opretholde styrken i dine muskler, mens det på samme tid også er med til at forebygge skader og andre fysiske problemer. 

Dertil er Collagen vigtig i forhold til at skabe sunde knogler og brusk, mens også din hud, dine negle og dit hår har gavn af de gode proteiner. Det er således bl.a. manglen på collagen i huden, som resulterer i rynker på huden i forbindelse med alderdom, da huden langsomt mister sin naturlige evne til at producere collagen i takt med alderdommens indtog.

Også andre dele af kroppen mister evnen til at producerer tilstrækkelige mængder af collagen, efterhånden som alderen skrider frem, hvilket også leder til dårlige led og svage knogler. 

Collagen har således rigtig god påvirkning på din krop, og hvis du er ved at være lidt oppe i alderen, er collagen et rigtig godt tilskud, som kan udskyde og minimere mange af de dårligdomme, som følger med at blive ældre. 

Vild Nord collagen er dog også relevant for de yngre, der kan nyde godt af fordele som eksempelvis:  

- En bedre evne i kroppen til at opbygge muskler og forbrænde fedt
- En bedre fordøjelse
- Forebyggelse og afhjælpning af smerter i bl.a. led 

Hos Vild Nord får du collagen i rigtig høj kvalitet, som har nemt ved at blive optaget i kroppen, hvorfor netop Vild Nord er det helt rette valg for dig, som gerne vil nyde godt af alle de fordele, som følger med at tage et tilskud af collagen i det daglige.

Find gode tilbud fra Vild Nord hos Helsegrossisten 

Hos Helsegrossisten forstår vi, hvor vigtigt et tilskud af collagen Vild Nord kan være i det daglige. Derfor får du altid lave priser hos os, og med vores gode Vild Nord Collagen tilbud, har du altid mulighed for at få de kosttilskud, din krop fortjener.  

Med Vild Nord Collagen kan du gøre noget godt for din krop i det daglige, hvilket ikke bare skyldes indholdet af Collagen protein men også de mange andre gode og naturlige ingredienser som eksempelvis super foods. 

Collagen fra Vild Nord er således det ultimative kosttilskud, som hurtigt vil have en positiv effekt på din krop.