Copyright infringement

Danmarks online helse og skønhedsbutik siden 1999

Betterlives

Better Lives mission er at yde en indsats for samfundet ved at give befolkningen attraktive løsninger til at tabe vægt. Den stigende overvægt i befolkningen er et stort sundhedsmæssigt problem, som årsag til diabetes, hjertekarsygdomme, kræft og led-skader.

Sunde snacks som slanker. Snacking er en betydelig årsag til overvægt, derfor vil Better Lives udvikle sunde snacks som slanker, vores Better Lives Weight Loss Bars er første produkt i en serie af sunde snacks som slanker.

EFSA – den europæiske fødevaremyndighed - anviser at man kan opnå slankning gennem mæthed. Den mest effektive måde at skabe mæthed på er at fylde maven, det kaldes mekanisk mæthed. F.eks. findes der balloner, som sænkes ned og pustes op i maven og skaber en meget effektiv slankning. Better Lives bygger på en fuldt naturlig løsning, idet den er funderet på en naturlig ingrediens baseret på den asiatiske konjakrod og tang substrat. Når ingrediensen kommer ned i mavens syre kveller den og ekspanderer til en stor geleklump, som fylder maven og sender signal til hjernen om, at nu er brugeren mekanisk mæt. Geleklumpen fordøjes i løbet af 3-4 timer. Ifølge EFSA skal man indtage 1 portion 3 gange om dagen før måltider sammen med et godt glas vand, for at opnå slankende effekt.

Better Bars har følgende fordele.:

  • Indeholder fibre fra konjak-rod og tang som er mæthedsskabende.
  • Dokumenteret slankende effekt (EFSA + levnedsmiddelstyrelse godkendt)
  • Lavt kalorie-indhold.
  • Lavt kulhydrat-indhold.
  • Højt protein-indhold.
  • Ingen tilsat sukker.
  • Velsmagende snack.

Better lives produkterne er godkendt til salg i Danmark med indikationen vægttab. Indholdet af konjakrod sikrer at produkterne ved korrekt indtagelse (3 barer om dagen) i forbindelse med hovedmåltiderne sammen med vand) øger mætheden og hjælper til vægttab.

Barerne/produkterne er ikke tilsat sukker og har et meget lavt indhold af optagelige kulhydrater/sukker på kun 0,5 gram og et højt protein indhold på 8,5 gram.

Smag og konsistens er vi meget stolte af, da det er en vigtig faktor, når kunderne skal indtage tre portioner/doser om dagen over længere tid for at opnå betydelig slankning.

Better lives produkterne 

Tidligere studier på Upsala Universitetshospital har vist signifikant slankning. Erfaringsmæssigt er der opnået en slankning på 4 kg pr. måned ved indtagelse jf. anvisningen på 3 portioner om dagen.