Copyright infringement

Danmarks online helse og skønhedsbutik siden 1999

Mave og fordøjelse

Middel mod oppustet mave

Oplever du jævnligt problemer med oppustet mave og luft i maven? En oppustet mave er en indikation på, at der er for meget luft i mave- og tarmsystemet. Det kan skyldes mange forskellige årsager, men fælles for dem alle er, at de munder ud i ubehag og en udspilet mave, der udvikler sig i løbet af dagen.

Heldigvis findes der i dag et stort udvalg af midler mod luft i maven, som er lavet på naturlige ingredienser, og som samtidig kan forebygge fordøjelsesproblemer i fremtiden.

1 til 21 ud af 133

pr. side
Side:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Til toppen

Hvilke årsager ligger bag oppustethed - og hvad kan du selv gøre?

Der kan ligge mange forskellige årsager bag en oppustet mave. Typisk skyldes luft i maven at du har indtaget din mad for hurtigt og derved slugt en masse luft. Derudover er tyggegummi og rygning også medvirkende til oppustethed. Sidst men ikke mindst kan det skyldes kulsyreholdige drikke som fx sodavand eller energidrik.

 

For at undgå oppustet mave, kan du prøve følgende ting:

 - Nedsæt forbruget af hårdt slik, tyggegummi og kulsyreholdige drikke.

 - Tyg din mad grundigere, så du undgår at sluge for meget luft under måltiderne.

 - Undgå i en periode at spise bestemte fødevarer, der medfører luft i maven. Det gælder bl.a. bønner, kål og løg.

 - Supplér din kost med et middel mod oppustet mave, der kan give dig en bedre fordøjelse, mindske oppustetheden og skabe den rette syrebalance i tarmene. 

Hvilke midler mod luft i maven findes i dag på markedet?

I dag findes der et stort udvalg af kosttilskud til fordøjelsen, som både børn og voksne kan få stor glæde af. På siden finder du helt sikkert et middel mod oppustet mave, så du én gang for alle kan vinke farvel til luft i maven.

- Kosttilskud til bedre fordøjelse - fordøjelsesenzymer i kosttilskud er bl.a. med til at sikre en hurtigere og mere gnidningsfri fordøjelse af de lidt mere hårdføre fødevarer som fx bønner og kål. I disse præparater er der ofte tilført naturlige urteekstrakter eller andet, der kan fremme en sund fordøjelse.

- Kosttilskud til forbedring af tarmfloraen - for at understøtte din naturlige tarmflora anbefaler vi vores udvalg af mælkesyrebakterier, der kan give dig en god fordøjelse med hjælp fra kroppens egne, naturlige bakterier. 

- Kosttilskud til bedre syre-base-balance - iblandt vores sortiment finder du en basedannende mineraldrik fra Basica, der sikrer en god og sund syre-base-balance i mave-tarm-regionen. Derudover finder du også kosttilskud mod for lidt mavesyre. Det er bl.a. rødbeder og B3-vitamin, der fremmer produktionen af mavesyre.

Når du vælger et middel mod oppustet mave, kan du vælge mellem dråbeform, tabletter, kapsler og mange andre former. 

Find markedets bedste kosttilskud til mavesyre, fordøjelse og syre-base-balance

Hos Helsegrossisten ønsker vi at gøre det nemt for dig at føre en sund livsstil, der holder kroppen i balance. Derfor kan du trygt bestille dit næste middel mod oppustet mave gennem os. Vi garanterer:

- Naturlige produkter i god kvalitet

- Stort marked til billige priser

- Hurtig levering i hele landet