Copyright infringement

Danmarks online helse og skønhedsbutik siden 1999

Omega/fiskeolie

Fiskeolie

Fiskeolie er en naturlig olie, der findes i alle slags fisk - dog særligt fede fisk som sild, makrel eller laks. Olien består af omega 3 fedtsyrer, der også klassificeres som umættet fedt. Det er altså den gode fedt, som er vital for mange af kroppens funktioner. 

Omega 3 fedsyrer skal tilføres udefra gennem kosten, og derfor anbefales det at spise fisk to gange ugentligt. I en travl hverdag kan det for mange familier være en udfordring. Derfor kan olien bruges som et vigtigt supplement til din diæt.  

Hos Helsegrossisten forhandler vi et stort udvalg af det bedste fiskeolie kosttilskud til ethvert behov. Fælles for alle produkter, er, at de er lavet på naturlige og sunde ingredienser. 

Læs mere nederst på siden.

1 til 21 ud af 102

pr. side
Side:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5
Til toppen

Hvad er omega 3 fedtsyrer godt for?

Du har helt sikkert hørt om omega 3 fedstyrer i flere forskellige sammenhænge. Det bliver ofte beskrevet som ’det sunde fedt’, og det er der en god grund til. Omega 3 fedtsyrer bidrager nemlig til en lang række funktioner i kroppen: 

 • Nedsætter risikoen for hjertesygdomme - olien reducerer blodets indhold af triglycerid. Triglycerid er en type fedt, der findes i blodet, og som øger risikoen for sygdomme i hjertet. Kosttilskuddet kan derfor være et vigtigt middel til forebyggelse af hjertesygdomme.

 • Sænker blodtrykket og mindsker risikoen for blodpropper - lider du af højt blodtryk, giver det god mening at ty til fiskeolie kosttilskud, der kan sænke dit blodtryk og nedsætte risikoen for blodpropper. 

 • Lindrer inflammationssygdomme som gigt - omega 3 fedtsyrer har en gavnlig virkning mod betændelse og smerter i kroppen, fx som følge af gigtsygdomme. Selvom fiskeolie ikke kan kurere sygdommene, kan jævnlige doser være en god symptombehandling mod smerter. 

 • Opretholder en sund hjernefunktion - de færreste ved, at omega 3 fedtsyrer faktisk udgør 20% af hjernens samlede fedtstoffer, og det er derfor vigtigt for hjernens opbygning og daglige funktion, fx hukommelse og humør.
   
 • Bidrager og vedligeholder et godt syn - der skal ikke store mængder fiskeolie til, før du kan hjælpe din krop med at vedligeholde et godt syn, som du kan have glæde af i mange år.

 

Du kan tage fiskeolie næsten uden forbehold. Du skal dog være opmærksom, hvis du er på blodfortyndende medicin, da kosttilskuddet kan forstærke effekten af medicinen. Kontakt altid din læge, inden du begynder dit kosttilskud. 

Kan man tage fiskeolie som gravid?

Du kan sagtens tage kapsler eller flydende fiskeolie under din graviditet. Det er med til at sikre en god og sund udvikling af fosterets hjerne, syn og motoriske udvikling. 

Omega 3 fedstyrer er afgørende for fosterets udvikling, fordi de bruges som byggesten i udviklingen af celler. Desværre kan din krop ikke selv producere omega 3 fedtsyrer, og du skal derfor få dem udefra enten via en sund kost eller som kosttilskud.

Fiskeolie af typen omega-3 påvirker dog blodets evne til at størkne, hvorfor man anbefaler, at kvinder der vælger at tage fiskeolie som kosttilskud stopper 3-4 uger før og mindst 7 dag før forventet kejsersnit eller vaginal fødsel.  

Hvorfor giver det mening at give fiskeolie til børn?

Børn i alle aldre har ligesom voksne et behov for at få tilført omega 3 fedtsyrer udefra. De gode fedtstoffer er nemlig vigtige i udviklingen af barnets krop, hjerne og motorik.

Vær opmærksom på, at mange produkter ikke er egnet til børn under 11 år. Enkelte mærker, fx Eye Q fiskeolie, kan dog indtages af børn helt ned til 2 år. I fiskeolie til børn er smagen og lugten af fisk ofte erstattet af en mild frugtsmag som fx jordbær. 

Sådan finder du den bedste fiskeolie

Hos Helsegrossisten forhandler vi et stort udvalg af kosttilskud til ethvert behov. 

 • Fiskeolie i forskellig form - vores udvalg spænder vidt mellem flydende eller fiskeolie i kapsler. Det er meget forskelligt, hvad folk foretrækker at indtage. Vær opmærksom på, at store mængder af olien kan føre til fiskesmagende opstød. Ønsker du at undgå dette, findes der flere typer præparater, der ikke giver disse følgevirkninger. 
 • Fiskeolie i kombination med andre vitaminer - mange af vores multivitaminer til både børn og voksne indeholder alle nødvendige vitaminer og mineraler, så du får dem tilført gennem ét enkelt kosttilskud. 
 • Fiskeolie til børn og voksne - vær opmærksom på, at børn under 11 år typisk skal have et andet fiskeolie kosttilskud end voksne.

 

Eye Q fiskeolie - et bæredygtigt og gennemtestet produkt

Et af de kosttilskud, du finder her på vores hjemmeside, er Eye Q fiskeolie. Eye Q er er stærkt brand, der giver dig kosttilskud i den bedste kvalitet. 

 • Uden smag og lugt - med kosttilskud fra Eye Q undgår du de fiskesmagende opstød, som desværre kan være en følgevirkning af et dagligt indtag af olien. 
 • Fremstillet på bæredygtig vis - de fisk, er blevet brugt til fremstillingen af produktet, kommer fra bæredygtige opdræt. Du kan derfor med god samvittighed indtage fiskeolien.
 • Fri for tungmetaller – kosttilskuddet er gennemtestet, så du undgår farlige tungmetaller.
 • Kan bruges af børn helt ned fra 2 år - ønsker du at købe ét fiskeolie tilskud, som hele familien kan have glæde af, kan Eye Q være den perfekte løsning. Dette kosttilskud kan nemlig bruges af både små børn og voksne.

 

Bestil flydende fiskeolie eller fiskeolie kapsler allerede i dag

Hos Helsegrossisten gør vi en dyd ud af at give dig:

 • Et stort udvalg til skarpe priser - vi forhandler udelukkende helseprodukter gennem vores webshop, og vi har derfor ingen ekstra omkostninger til en fysisk butik. Det betyder, at du får det bedste fra to verdener - nemlig et stort udvalg af mærker til markedets laveste priser.

 • Naturlige og sunde produkter - for os er det afgørende, at indholdet i kosttilskuddet skal være baseret på naturlige ingredienser. 

 • Hurtig levering i hele landet - med få klik kan du finde og bestille fiskeolie til børn, til gravide eller hele familien og få det leveret direkte hjem.

Har du spørgsmål, eller har du brug for en god anbefaling? Hos Helsegrossisten er vi eksperter i kosttilskud, og vi står derfor altid klar til at hjælpe dig. Vi ser frem til at høre fra dig og rådgive dig på bedste vis.