Copyright infringement

Danmarks online helse og skønhedsbutik siden 1999

Orkla Care A/S

Orkla Care A/S

Orkla Care A/S

Hvis du gerne vil passe ekstra godt på din krop og støtte den i det daglige, er diverse kosttilskud en rigtig god idé. Det kan nemlig være svært at få fyldt kroppen op med alle de nødvendige mineraler og vitaminer gennem en normal kost, hvorfor det nogle gange kan være nødvendigt med lidt ekstra i form af gode kosttilskud. 

Kosttilskud kan således være med til at booste bl.a. dit udseende, dit helbred og dit energiniveau i det daglige. 

Her på siden har vi samlet vores Orkla Care produkter, hvor du bl.a. finder tilskud i form af vitaminer og mineraler. Hos Helsegrossisten kan du bl.a. vælge: 

- Orkla Care D-vitamin
- Orkla Care UniKalk
- Orkla Care Omega 3 
- Orkla Care Husk Psyllium Frøskaller

Disse og mange andre produkter finder du lige her hos Helsegrossisten, hvor vi altid sørger for gode priser, så du kan få de kosttilskud, din krop fortjener.  

1 til 21 ud af 80

pr. side
Side:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
Til toppen

En del af Orkla

Orkla er en norsk virksomhed, som sælger en lang række forskellige produkter. Orklas produkter kan findes i en lang række forskellige butikker i flere forskellige lande, hvor bl.a. apoteker, dagligvarebutikker, specialhandler og mange andre har Orklas mange forskellige produkter som en fast del af sortimentet.  

Orkla er inddelt i flere forretningsenheder, som bl.a. omfatter Orkla Foods, Orkla Investments og så selvfølgelig Orkla Care. 

Orkla Care er en af virksomhedens mest succesfulde afdelinger, der i dag står for 19 % af Orklas samlede omsætning. 

Også selve Orkla Care er organiseret i flere forskellige enheder, hvor du bl.a. finder Orkla Home & Personal Care, der byder på en lang række forskellige produkter inden for personlig pleje og vaskemidler til dit hjem. 

Under Orkla Care finder du også Orkla Health, hvilket er stedet, hvor bl.a. virksomhedens populære kosttilskud har hjemme. I Orkla Health finder du også en række produkter inden for ernæring og vægttab. 

Her hos Helsegrossisten finder du et stort udvalg af produkter fra især Orkla Health, hvor diverse kosttilskud til gavn for din generelle sundhed altid er at finde på vores hylder.

Sunde produkter i høj kvalitet 

Når du indtager kosttilskud i det daglige, er det naturligvis vigtigt, at du indtager noget, som ikke er til skade for din krop. Derfor er produkterne i Orkla Care-serien naturligvis produceret med sunde ingredienser i høj kvalitet, så du som forbruger kan føle dig sikker, når du bruger eksempelvis Orkla Care vitaminer i det daglige. 

Orkla Cares produkter er desuden skabt med stor respekt for miljøet omkring os, hvorfor bæredygtighed og en generel omtanke for naturen også er en del af oplevelsen, når du vælger et Orkla Care produkt. 

Orkla Care produkter er således både effektive og sikre at bruge, mens din samvittighed altid vil være på den rene, når du indtager et produkt fra Orkla Care. 

Orkla Care Husk

Nogle af de mest populære produkter i Orkla Care-serien er Orkla Care Husk. Orkla Care Husk er et naturlægemiddel, som er godkendt til at bekæmpe forstoppelse, diarré, en irritabel tyktarm samt let forhøjet kolesterol. 

Ovennævnte lidelser er noget, som mange mennesker kæmper med i det daglige, hvorfor Orkla Care Husk også kan være et godt valg for dig, som oplever eksempelvis problemer i maven. 

Orkla Care Husk kommer bl.a. i form af frøskaller, som har til formål at regulere tarmen og blødgøre afføringen, så transporttiden i din tarm bliver reduceret, hvilket vil reducere risikoen for at opleve bl.a. forstoppelse og en irritabel tyktarm. 

Frøskallerne i Orkla Care Husk-produkter kaldes for Psyllium, og de kommer fra en indisk plante ved navn Plantago ovata Forsk, der kommer med rigtig mange fordele for bl.a. din fordøjelse. 

Orkla Care Husk kommer i en lang række forskellige produkter med forskellige former og med forskellige smage, men fælles for alle produkter er, at de bidrager til en normal fordøjelse, hvilket vil øge dit velvære i det daglige, hvis diarré, forstoppelse og så videre længe har plaget dig. 

Orkla Care-produkter til gode priser hos Helsegrossisten

Her hos Helsegrossisten er vi glade for at kunne tilbyde de sunde og effektive produkter fra Orkla Care. Orkla Care kan være med til at øge glæden ved livet gennem produkter, som generelt forhøjer din sundhed, mens også specifikke udfordringer som eksempelvis diarré kan bekæmpes med Orkla Care. 

Orkla Care giver dig produkter i en rigtig høj kvalitet, hvor sikkerheden er i orden, og hvor du kan være sikker på at få et produkt, der virker. 

Alt sammen får du til gode priser her hos Helsegrossisten, hvor vi bestræber os på at gøre vigtige kosttilskud tilgængelige for dig, der har brug for dem.