Copyright infringement

Danmarks online helse og skønhedsbutik siden 1999

Hår

Kosttilskud til hår

Hver eneste dag udsættes dit hår for temperaturforskelle, sollys, fugt og kalk fra vandet, og det er altsammen med til at slide på håret over tid. For at passe godt på det og sikre, at du får sundt hår fuld af vitalitet, kan det derfor være en god idé at investere i kosttilskud til hår, der kan regenerere dit hår og styrke det indefra.

Hos Helsegrossisten finder du et stort udvalg af kosttilskud til hår. Vi har både almindelige produkter men også et stort udvalg af veganske og vegetariske varianter, så du kan vælge det produkt, der bedst passer ind i din naturlige livsstil. Vi vil til enhver tid gerne understrege, at et kosttilskud udelukkende skal ses som et supplement til den daglige diæt, og det bør derfor aldrig erstatte en sund og varieret kost.

1 til 21 ud af 57

pr. side
Side:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
Til toppen

Vi har markedets bedste kosttilskud til hår

Vi er både et af landets sundeste og ældste online butikker, der sælger helseprodukter og kosttilskud. Faktisk har vores webshop eksisteret siden 1999, men vores stiftere har beskæftiget sig inden for branchen siden 1983. 

Vi har derfor de bedste forudsætninger for at kunne dele ud af vores ekspertise, når du skal vælge de bedste kosttilskud til hår gennem os, ligesom vi også kvalitetsstempler samtlige produkter, før vi gør dem tilgængelige for vores kunder.

Du vil hurtigt opdage, at der er mange fordele ved at handle gennem os: 

  • Sunde, naturlige produkter- alle vores kosttilskud til hår består af sunde, naturlige ingredienser, og vi går meget op i for så vidt muligt at undgå enhver form for tilsætningsstoffer, konserveringsmidler og kemikalier, der er skadelige for kroppen.
  • Bæredygtige leverandører- vi handler udelukkende med bæredygtige leverandører, så vi er sikre på at efterlade et minimalt klimaaftryk for den kommende generation.
  • Stort udvalg til knivskarpe priser- i og med at vi er en onlinebutik, har vi ingen udgifter i forbindelse med leje og vedligeholdelse af fysiske butikker. Det betyder, at vi kan tilbyde dig et stort udvalg af kosttilskud til håret til skarpe priser, der er presset helt i bund.
  • Nem og hurtig levering- med få klik kan du bestille dine nye kosttilskud hjem med levering indenforfå hverdage.

Har du spørgsmål til enkelte af vores produkter - fx egenskaber, indhold eller daglig dosis? Du er altid velkommen til at kontakte os, så vi kan give dig professionel vejledning. På den måde er du altid sikret at købe det bedste kosttilskud til dit hår. 

Find gode kosttilskud mod hårtab

Hårtab er desværre et udbredt problem blandt mange. For nogle er det et tilbagevendende problem i perioder, mens andre lider af det mere eller mindre kronisk. Der kan være mange faktorer, der ligger bag årsagen til hårtab. Oftest har det dog noget at gøre med: 

  • Hormonpåvirkning - en graviditet er ofte udslagsgivende for en masse ændringer i kroppen, hvoraf hårtab kan være et af dem.
  • Stress og psykisk belastning - længerevarendestress eller psykisk belastning grundet et traume eller andet afspejler sig desværre i dit hår og kan være med til at svække det.
  • Bivirkninger fra medicin- oplever du hårtab som en bivirkning fra din medicin, kan det være en god idé med en forebyggende behandling i form af kosttilskud til håret, som du kan tage ved siden af din medicin.

Heldigvis er der meget, du selv kan gøre, for at forebygge hårtab og styrke dine hårsække indefra. På vores webshop har vi masser af gode bud på kosttilskud mod hårtab, der fås både i pilleform, som olie m.m. For at opnå maksimalt udbytte af dit kosttilskud, er det dog stadig afgørende, at du vedligeholder en sund og varieret kost i din hverdag.

Kombinér kosttilskud til hår og negle

Mange af vores kosttilskud indeholder gode virkningsstoffer, der plejer både hår og negle. Zink er bl.a. et af de mineraler, der har en særlig gavnlig effekt på både hud, hår og negle, og det er derfor et kosttilskud, der kan sikre dig et sundt ydre hele vejen rundt. Derudover er biotin - i daglig tale også omtalt som B7-vitaminet - også en vigtig bestanddel i flere af vores kosttilskud til hår og negle, da dette vitamin er med til at støtte hårets naturlige vækst og fremme optagelsen af næringsstoffer, der er afgørende for et sundt og voluminøst hår.

På vores hjemmeside kan du finde masser af gode kosttilskud til hår og negle, der vil være et fint supplement, som sammen med den daglige kost kan give dig dit flotte og sunde hår tilbage.