Copyright infringement

Danmarks online helse og skønhedsbutik siden 1999

New Nordic

New Nordic

New Nordic

New Nordic Healthcare. Specialister i kosttilskud, skønhedsprodukter, og urtetilskud.

En sund diæt er vigtig for en sund krop, men nogle gange er det bare ikke muligt at få alle nødvendige vitaminer gennem kosten. Derfor er kosttilskud en rigtig god idé for de fleste mennesker, der gerne vil holde kroppen sund og frisk i det daglige.  

Hos Helsegrossisten finder du et stort udvalg af kosttilskud fra New Nordic, som byder på en lang række forskellige produkter, der er udviklet til at pleje forskellige dele af din krop og bekæmpe de udfordringer inden for både sundhed og skønhed, som du møder i det daglige. 

Vi tilbyder bl.a.: 

- New Nordic Hair Volume
- New Nordic Magnesium
- New Nordic Healthcare 

Svenske kosttilskud med ingredienser fra hele verden

New Nordic er en svensk virksomhed, som har eksisteret siden 1990. New Nordic blev dengang grundlagt af Karl Kristian Bergman Jensen, der gik rundt med en drøm om at stable en virksomhed på benene, som skulle levere produkter til at styrke vitaliteten. Karl Kristian Bergman Jensen havde desuden planer om at lave sine produkter på urter og derved udnytte de mange egenskaber, som naturligt findes i mange af planterne omkring os. 

Visionen var, at urterne skulle hjælpe til både at skabe en sundere livsstil, mens også en øget skønhed ved brug af New Nordic kosttilskud var en central del af Karl Kristian Bergman Jensens drømme for virksomheden. 

Karl Kristian Bergman Jensens vision lykkedes, og New Nordic er i dag en førende spiller inden for kosttilskud, som leverer resultater for både sundhed og skønhed. 

1 til 21 ud af 138

pr. side
Side:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Til toppen

New Nordic kosttilskud for din skønhed

Kosttilskud kan måske lyde som en kedelig ting, kun ældre mennesker bruger, men når du oplever, hvordan New Nordic kosttilskud også kan påvirke din skønhed, vil du hurtigt ændre holdning til det at tage kosttilskud.

New Nordic kosttilskud er således alt andet end kedelige, og de er det perfekte valg for dig, der gerne vil booste din skønhed i det daglige. 

New Nordic kosttilskud til din skønhed involverer produkter som bl.a. New Nordic Hair Volume, der er skabt til dig, der gerne vil udvikle en sund, smuk og fyldig hårpragt, der gør dig glad og imponerer folk omkring dig. 

Dertil byder New Nordic også på en lang række andre produkter, som hjælper til at booste bl.a. din hud og dine øjne, hvilket kan sætte prikken over i’et på dit udseende og virkelig få dig til at skinne. 

Her hos Helsegrossisten finder du et stort udvalg af de populære New Nordic kosttilskud, som hjælper din krop på forskellige måder, så du kan møde livets udfordringer fyldt med selvtillid, når det kommer til dit udseende.

New Nordic til din sundhed 

Den anden gren af New Nordic kosttilskud handler om sundhed. Hos New Nordic finder du således en lang række produkter, som er udviklet til på forskellige måde at påvirke din sundhed i en positiv retning.  

Det kan eksempelvis være relevant for dig, der gerne vil tabe dig, hvor en slankekur med motion og sund kost kan suppleres med nogle at New Nordics kosttilskud, der kan give dig det sidste skub over målstregen, så du opnår de ønskede resultater og får nemmere ved at smide de ekstra kilo. 

New Nordic kosttilskud er også for dig, der bare gerne vil gøre noget godt for din sundhed i det daglige. Det kan bl.a. være gennem vitamintilskud, som vil fylde din krop op med alle de gode sager, som den har brug for i forbindelse med at holde sig sund og rask. 

Hos New Nordic finder du en længe række forskellige vitamintilskud, som forhandles lige her hos Helsegrossisten. Her finder du bl.a. New Nordic magnesium, mens du også kan få tanket op på alle de vigtige vitaminer gennem New Nordic multivitamin eller individuelle vitaminer som New Nordic B-vitamin eller New Nordic C-vitamin. 

Find gode New Nordic tilbudhos Helsegrossisten 

Det er vigtigt at pleje sin krop – både når det kommer til skønhed og sundhed. New Nordic kosttilskud giver dig det bedste fra begge verdener, hvorfor disse produkter er det perfekte valg for dig, der gerne vil gøre noget godt for dig selv gennem kosttilskud i høj kvalitet. 

New Nordics produkter bliver altid kvalitetstestet i laboratorier, inden de sendes ud på markedet, så du som forbruger kan være sikker på, at du får et produkt, som er både virkningsfuldt og sikkert at bruge. 

Derfor er vi stolte af at kunne forhandle et stort udvalg af New Nordics produkter her hos Helsegrossisten, hvor du altid har mulighed for at få et godt New Nordic tilbud, så du får råd til at give den krop den pleje, den fortjener.