Copyright infringement

Danmarks online helse og skønhedsbutik siden 1999

Hud

Kosttilskud til huden

Hos Helsegrossisten finder du et stort udvalg af kosttilskud til huden, heriblandt både kollagen kosttilskud, zink kosttilskud og antiinflammatorisk kosttilskud. Disse kan alle være med til at give din hud et velfortjent boost indefra. Det er dog vigtigt at understrege, at kosttilskud til huden udelukkende bør ses som et supplement, da det aldrig fuldt ud vil kunne erstatte en sund og varieret kost. 

Huden er kroppens største organ og fungerer som ét stort, beskyttende skjold mod skadelige faktorer udefra. Din hud udsættes derfor dagligt for skiftende temperaturer, UV-stråling ude i solskinsvejret, vand og kalk i forbindelse med bad og toiletrutiner og meget andet. Netop derfor er det vigtigt, at du passer godt på den og skaber de perfekte rammer for en sund og vital hud - både nu og på længere sigt.

Når du handler gennem vores webshop, er du altid garanteret et stort udvalg til knivskarpe priser. Ydermere har vi udelukkende bæredygtige leverandører af alle vores produkter, fordi vi ikke blot går op i din egen personlige sundhed, men også hvilket aftryk vi efterlader os på kloden. 

1 til 21 ud af 96

pr. side
Side:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Til toppen

Plej din hud indefra med kollagen kosttilskud

Hvis der fandtes en hemmelig opskrift på en eliksir, der kunne holde huden evigt ung og spændstig, ville den helt sikkert indeholde kollagen som ét af ingredienserne. Kollagen er nemlig et af kroppens vigtigste byggesten, og faktisk består op imod en tredjedel af kroppens proteiner af netop kollagen. Dens primære funktion er at opretholde hudens smidighed og erstatte de døde hudceller, og det er derfor også en ingrediens, der anvendes bredt inden for kosttilskud til huden.

På vores webshop finder du et stort udvalg af kollagen kosttilskud, der kan give dig masser af gode egenskaber til huden:

- Forebygger dannelsen af rynker
- Fastholder en stram og smidig hud
- Fremmer et sundt og vitalt udseende 

Sådan kan zink kosttilskud reducere mange hudlidelser

Zink har mange forebyggende og helende egenskaber og er et essentielt mineral for kroppens funktioner - herunder huden. Du kender sikkert allerede til flere slags zinksalver, der typisk anvendes til at sikre en god sårheling - fx for små børn med bleudslæt. Zink kan dog med fordel bruges af børn og voksne i alle aldre, da det kan forebygge og ikke mindst reducere mange gener og hudlidelser, som du måske kæmper med til hverdag. Men hvordan ved du, om du har brug for zink kosttilskud i din hverdag? De typiske symptomer på zinkunderskud i kroppen viser sig bl.a. ved:

- Træthed og sløvhed
- Uren hud og akne
- Dårlig sårheling
- Hårtab
- Irriteret hud med svampeinfektioner

 Hos Helsegrossisten udbyder vi kosttilskud til huden i god kvalitet og med indhold af zink, der kan bruges til en lang række formål:

- Forebygger uren hud og akne - zink nedsætter hudens fedtophobning i porerne, så du kan undgå bumser i fremtiden.
- Beskytter huden mod solens skarpe UV-stråling - med zink kosttilskud har du mulighed for at forebygge pigmentforandringer i huden og på sigt også hudkræft.
- Lindrer skæl- og svampeinfektioner i huden - du kan med fordel bruge kosttilskud med zink til at lindre kløen og irritation i huden, der er forårsaget af skæl- og svampeinfektioner.

Forebyg irriteret hud og rødme med antiinflammatorisk kosttilskud

Betændelse eller inflammation i huden kommer ofte til udtryk ved rødme, udslæt og/eller tør hud. Foruden medicinsk behandling kan antiinflammatoriske kosttilskud, antiinflammatoriske fødevarer, motion, søvn og stresshåndtering være med til at forebygge og afhjælpe tilstanden.  

Nogle af de kosttilskud, der kan være med til at forebygge og dæmpe inflammatoriske tilstande i huden er ingefær og gurkemeje. Ingefær indeholder gingeroler, der virker antiinflammatorisk. I gurkemeje er det curcumin, der er det aktive stof. Det har i flere forsøg har vist sig at virke styrkende og have gode antiinflammatoriske evner. 

Tør og betændt hud kan også være et signal om, at din krop mangler de essentielle omega fedtsyrer. Omega 3 er den mest kendte og er den fedtsyre, vi optager bedst. Fælles for omega fedtsyrerne er, at de støtter hudens kvalitet, smører huden indefra og er inflammationsdæmpende. Derfor er det et aktuelt kosttilskud mod tør hud, rødme og andre inflammatoriske hudlidelser. 

Når du handler gennem vores webshop, er du altid garanteret et stort udvalg til knivskarpe priser. Vi har udelukkende bæredygtige leverandører af alle vores produkter, fordi vi ikke blot går op i din egen personlige sundhed, men også hvilket aftryk vi efterlader os på kloden. Er du på udkig efter et specifikt produkt inden for kosttilskud til huden? Du er altid velkommen til at kontakte os, så vi kan guide dig igennem vores store udvalg af kvalitetsprodukter. Vi har beskæftiget os med kosttilskud siden 1983 og kan derfor give dig professionel rådgivning omkring den bedste indre pleje af din unikke hud.