Copyright infringement

Danmarks online helse og skønhedsbutik siden 1999

Magnesium

Magnesium kosttilskud

Magnesium er et af de vigtigste mineraler for kroppen. I samarbejde med kroppens enzymer er det bl.a. med til at skabe de bedste betingelser for et sundt stofskifte, en stabil hjerterytme, et normalt blodtryk og spiller desuden også en vigtig rolle i forbindelse med funktionen af hormonet insulin. Alt i alt er der derfor mange sundhedsmæssige fordele ved at anvende magnesium kosttilskud i hverdagen. Alligevel er det vigtigt at understrege, at et kosttilskud aldrig må erstatte et naturligt indtag af magnesium, der bedst sikres via en alsidig og sund kost. 

Hos Helsegrossisten finder du et stort udvalg af magnesium kosttilskud i flere forskellige former og til priser, som alle kan være med på. Vi udbyder magnesium som både kapsler, piller og olie, ligesom du på vores hjemmeside også finder veganske varianter af kosttilskuddet. Er du på udkig efter et specifikt produkt, er du altid velkommen til at spørge os til råds.

1 til 21 ud af 61

pr. side
Side:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
Til toppen

Er du i tvivl om, hvorvidt du har behov for magnesium kosttilskud?

Den anbefalede daglige dosis af magnesium er henholdsvis 350 mg. for mænd og 280 mg. for kvinder. Ofte vil du dog ikke kunne mærke nogen symptomer ved en mildere form for magnesiummangel, mens en større mangel i forbindelse med fx sygdom vil kunne komme til udtryk i form af bl.a. muskelsvaghed, manglende appetit og generel træthed. Et underskud af magnesium i kroppen kan fx skyldes sygdomme i mave-tarm-kanalen og nyrerne, vanddrivende medicin, kronisk diarré, et stort alkoholindtag m.m. I disse særtilfælde kan det være en god idé at overveje magnesium kosttilskud som et fast supplement til den daglige kost. 

Anvendelse af magnesium kosttilskud anbefales primært til personer med for højt blodtryk, diabetes-2-patienter og hjertepatienter, der lider af arytmi. Derudover har magnesium en beroligende effekt på muskler og hjælper på uro i benene. Mange har derfor glæde af at tage kosttilskuddet inden sengetid for at opnå større velvære og bedre nattesøvn. Det anbefales, at du tager magnesium ca. en time før, du skal sove. 

Gode råd inden du køber kosttilskud med Magnesium 

Inden du køber dit magnesium kosttilskud, er der en række ting, der er værd at være opmærksom på:

Magnesium og andre lægemidler - tager du andre former for medicin, er det altid en god idé at vende dit magnesium kosttilskud med din egen læge. Ofte vil magnesium nemlig kunne have en hæmmende effekt på andre lægemidler som fx visse antibiotikakure, og det kan derfor være en idé at planlægge indtagelsen af dit magnesium kosttilskud i forhold til anden medicin.

Form og anvendelse 
- vælg den form for magnesium, du har det bedst med at indtage på daglig basis. Typisk kan du vælge imellem almindelig magnesium og magnesium citrat. Magnesium citrat er en form for magnesium, der er bundet til citronsyre. Det gør optagelsen meget mere effektiv for kroppen, idet den er vandopløselig og derfor vil virke inden for ganske kort tid.

Graviditet 
- gravide har et behov for et større indtag af Magnesium, hvilket der allerede er taget højde for i vitaminpræparater til netop denne gruppe. Der foreligger derfor endnu ingen dokumentation for, at magnesium skulle være skadeligt for fosteret.

Køb kosttilskud med Magnesium gennem os 

Der er mange gode grunde til, hvorfor du skal handle dit magnesium kosttilskud gennem Helsegrossisten:

Gode kvalitetsprodukter - vi går meget op i et sundt og naturligt indhold i alle vores kosttilskud. Det betyder, at vi for så vidt muligt undgår produkter med tilsætningsstoffer, konserveringsmidler eller andre former for kemikalier, der er skadelige for kroppen. Køb kosttilskud med magnesium gennem os velvidende om, at du altid er garanteret produkter i den bedste kvalitet.

Knivskarpe priser - på vores webshop finder du altid et stort udvalg af kosttilskud og helseprodukter til skarpe priser. Det skyldes bl.a. det faktum, at vi hos Helsegrossisten ikke har nogen udgifter til fysiske butikker, og derfor får du mulighed for at købe de bedste produkter på markedet til priser, som du ikke finder andre steder.

Nem og hurtig levering - efter du har aflagt din ordre, går der ikke mange hverdage, før du kan begynde at indtage dit nye magnesium kosttilskud. Det er derfor altid både nemt og sikkert at handle gennem vores hjemmeside. 

Har du brug for vejledning og gode råd i forbindelse med dit køb af kosttilskud med magnesium? Du er altid mere end velkommen til at kontakte os, så vi kan hjælpe dig med at finde det bedste produkt. Derudover kan vi give dig gode tips i forbindelse med indtagelsen, så dit magnesium bliver optaget bedst muligt.