Copyright infringement

Danmarks online helse og skønhedsbutik siden 1999

Gravid

Kosttilskud gravid

Tillykke - du er blevet gravid! En graviditet er en stor omvæltning for din krop, og derfor er det en god idé at tage ekstra godt hånd om den de næste 9 måneder. Med gravid kosttilskud kan du tilføre de vitaminer og mineraler, som din krop har et særligt behov for i denne søde ventetid, der giver dig de bedste betingelser for at have en krop i balance under hele din graviditet. Husk på, at kosttilskud aldrig kan erstatte en sund og varieret kost, og du skal derfor udelukkende se det som et dagligt supplement.

Hos Helsegrossisten finder du et stort udvalg af kosttilskud til gravide i flere forskellige former. Alle vores kosttilskud til graviditet har et naturligt indhold og fås i flere forskellige former - både som enkelte vitaminer eller multivitaminer. 

1 til 21 ud af 44

pr. side
Side:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
Til toppen

Hvorfor er det nødvendigt med gravid kosttilskud?

Ifølge Sundhedsstyrelsens anbefalinger er det en god idé at gå efter kosttilskud til gravide, der indeholder følgende:

Folinsyre eller folsyre - der er videnskabeligt belæg for, at et indtag af folinsyre eller folsyre (i praksis det samme) er med til at reducere sandsynligheden for skader på fosterets hjerne og rygmarv i den begyndende fase af graviditeten. Derfor anbefales det, at du indtager denne form for kosttilskud til gravide allerede fra planlægningstidspunktet og frem til 12. uge af graviditeten.

D-vitamin - især i vinterperioden lider langt de fleste danskere af D-vitaminmangel, og derfor er det en god idé at indtage det som et tilskud under graviditeten, da det fremmer optagelse af calcium, der er vigtigt for udviklingen af barnets knogler.

Jern - mange kvinder får små jerndepoter under graviditeten, og derfor er det vigtigt med et kosttilskud af jern, der supplere den naturlige kost og dække underskuddet. 

Kalk
- et tilstrækkeligt indtag af kalk er afgørende for en styrkelse af dine egne knogler og ikke mindst en sund udvikling af barnets knoglestruktur. Derfor anbefaler Sundhedsstyrelsen også, at du indtager ½ liter mælkeprodukt om dagen som et yderligere supplement til dit daglige kalkindtag. 

Vi har et stort udvalg af kosttilskud til fertilitet, amning og graviditet

Der er mange faser både før- og efter din graviditet. Hos Helsegrossisten ønsker vi at forsyne dig med de allerbedste kosttilskud gennem hver eneste fase. Derfor finder du på vores hjemmeside altid et stort udvalg af: 

Kosttilskud til fertilitet - i dag oplever flere og flere par fertilitetsproblemer, og nogle mener sågar, at der er tale om en helt ny folkesygdom. Forøg dine chancer for at blive gravid med vores kosttilskud til fertilitet, der kan give dig de bedste betingelser for at opnå ønsket om et barn. 

Kosttilskud til graviditet 
- forsyn både dig selv og dit ufødte barn med vitaminer og mineraler gennem vores kosttilskud til gravide, der skaber de bedste betingelser for en sund graviditet og udvikling fra foster til barn.

Kosttilskud til amning 
- under amningen er det en god idé at forsyne kroppen med kosttilskud til amning i form af vitaminer, mineraler og naturlige urter. Fennikel og anis er bl.a. nogle af de naturlige ingredienser, der med til at understøtte produktionen af modermælk og sunde bryster under hele amningen. 

Find dit næste kosttilskud til graviditet gennem os

Der er mange gode argumenter for, hvorfor du skal købe dit kosttilskud til graviditet gennem os. Vi tilbyder nemlig altid:

Produkter med sundt og naturligt indhold - du kan trygt handle dine kosttilskud til gravide gennem os. Vi går nemlig meget op i, at alle produkter er baseret på et naturligt indhold uden usunde stoffer i form af konserveringsmidler, tilsætningsstoffer eller andre kemikalier. Vi udbyder derfor udelukkende kvalitetsprodukter, som vi selv kan stå inde for.

Skarpe priser på anerkendte mærker - vi har ingen fysiske butikker, og derfor har vi heller ingen udgifter forbundet med disse. Det kommer dig til gode i form af et stort udvalg af kosttilskud til gravide til billige og konkurrencedygtige priser, som du ikke finder andetsteds. 

Bæredygtige leverandører 
- vores produkter leveres fra bæredygtige leverandører, og du kan derfor købe vores produkter med god samvittighed. 

En hurtig levering af din ordre 
- bestil nemt og sikkert dit kosttilskud til gravide gennem vores hjemmeside. Vi leverer din ordre inden for få hverdage uanset hvor, du er bosat i landet. Bestil direkte fra sofaen og glæd dig til at komme godt i gang med dit nye kosttilskud snarest. 

Ønsker du at blive klogere på vores forskellige produkter inden for kosttilskud til fertilitet, amning eller graviditet? Kontakt os allerede nu, så vi kan hjælpe dig med at finde det bedste produkt til dig og dine behov.