Copyright infringement

Danmarks online helse og skønhedsbutik siden 1999

40% New Nordic Hair Volume™ 180 tabl.

Dobbeltklik på ovenstående billede for at se i fuld størrelse

Zoom ud
Zoom ind

Flere visninger

New Nordic Hair Volume™ 180 tabl.

Lagerstatus: På lager

Varenummer: 45965

Dagspris: 594,95 kr

Pris: 1.017,00 kr
Rabat 40%

Rabat 40%

 

  • KAN HJÆLPE TIL AT FÅ ET TYKKERE OG SMUKKERE HÅR
  • ÆBLE, HIRSE, PADDEROKKE SAMT BIOTIN OG ZINK
  • BIOTIN OG ZINK BIDRAGER TIL AT VEDLIGEHOLDE ET NORMALT HÅR 
  • KUN 1 TABLET OM DAGEN

Fri fragt ved køb over 295,-

Detaljer

New Nordic Hair Volume

New Nordic Hair Volume tabletter er det perfekte valg for dig, der ønsker at få mere fylde og volumen i dit hår. Tabletterne er lavet af naturlige ingredienser og er specielt formuleret for at øge hårvækst og forbedre hårkvaliteten. Med regelmæssig brug af Hair Volume tabletterne fra New Nordic, vil du bemærke en synlig forskel i dit hår, der vil blive tykkere og fyldigere og med tiden mere modstandsdygtigt. Med andre ord er tabletterne det oplagte valg for dig, der kæmper med tyndt og svagt hår, og som drømmer om en mere porøs og stærk hårpragt. For lad os være ærlige – hvem gør ikke det?

Få håret du drømmer om

Vi kender alle sammen drømmen om flot, stærkt og fyldigt hår. Desværre er det de færreste af os, der fra naturens side er velsignet med en glansfuld, fyldigt hår – men det er der heldigvis råd for. Hos Helsegrossisten er vi stolte forhandlere af en af vores absolutte bestsellere: New Nordic Hair Volume tabletter, der har høstet stor anerkendelse og modtaget flere priser for sine flotte resultater. Den har bl.a. vundet Danish Beauty Awards 2019 i kategorien ”Årets Inner Beauty” samt Costumes ”Skønhedsfavoritter” i 2018.

Det er med andre ord kvalitet i særklasse, du vælger, når du investerer i hårvitaminer fra New Nordic, der er nøje sammensat til at give et synligt tykkere og mere glansfuldt hår. Produktets virkning er klinisk dokumenteret og både laktosefri og glutenfri. Det perfekte tilskud til dig, der ønsker et flot og sundt hår, du kan være stolt af. Ingen skal leve med tyndt og livløst hår - prøv dem i dag og bemærk forskellen selv!

Andre fordele ved at tage New Nordic Hair Volume

Tænker du, at et sundt og smukt hår er det eneste, du får, når du tager tabletterne fra New Nordic? Så kan du godt tro om igen – det famøse kosttilskud har flere rosende egenskaber gemt bag ingredienslisten. New Nordic Hair Volume tabletter er nemlig også kendt for at have flere positive effekter på kroppens organer – blandt andet huden og neglene. De virksomme næringsstoffer er i den forbindelse: 

  1. Biotin, som er en af de vigtigste ingredienser i tabletterne, er et B-vitamin, der hjælper med at forbedre hudens elasticitet og reducere rynker, samt give neglene styrke. 

  2. Zink bidrager også til hudens sundhed, da det kan hjælpe med at regulere produktionen af ​​olieproduktion og dermed bekæmpe akne.

  3. Keratin, som er den tredje vigtige ingrediens i tabletterne, er også kendt for at have en positiv effekt på hud og negle. Keratin er et protein, der findes i hår, hud og negle, og det kan hjælpe med at forbedre elasticiteten i hud og negle, samt give dem en sund glød.

New Nordic Hair Volume tabletter er derfor ikke kun et oplagt valg for dem, der ønsker at forbedre hårkvaliteten, men også for dem, der ønsker at forbedre deres hud og deres negles sundhed. Med andre ord kan du forkæle dig selv med kosttilskud i højeste kvalitet med de prisvindende hårtabletter fra New Nordic. 

Mangler du inspiration til andre kvalitetstilskud til håret? Så gå på opdagelse i vores store sortiment af kosttilskud til hår, og find det helt rette produkt til dine behov. 

Hvad er ingredienslisten i New Nordic Hair Volume?

Hair Volume™ er en tablet af æbleekstrakt i kombination med hirse, padderokke, aminosyrer, biotin, zink og kobber. Tabletten tilfører næringsstoffer til hovedbunden og hårsækken (hårstråets ”rod”), hvor håret dannes. Indholdet af biotin og zink bidrager til den normale hårvækst og bidrager til hudens normale funktioner. Zink bidrager desuden til at bevare normale negle. Kobber bidrager til hårsækkens produktion af hårfarve (pigment), der giver håret sin naturlige farve.

Æbleekstrakten, der anvendes i denne tablet, indeholder naturligt æble. Æblerne plukkes, moses, tørres og ekstraheres således, at de ønskværdige stoffer bevares. Dette giver garanti for høj kvalitet.

ANBEFALET DAGLIG DOSIS

1 tablet dagligt gerne i forbindelse med et måltid. Anbefalet dagligt dosis bør ikke overskrides. Kosttilskud har til hensigt at supplere kosten og bør ikke træde i stedet for en varieret kost og sund livsstil. Bør opbevares uden for små børns rækkevidde. Bør kun efter aftale med læge eller sundhedsplejerske anvendes af gravide, ammende eller børn under 11 år.

 

Yderligere information

Varenummer 45965