Copyright infringement

Danmarks online helse og skønhedsbutik siden 1999

27% A.Vogel Santasapina Bonbons • 100g.

Dobbeltklik på ovenstående billede for at se i fuld størrelse

Zoom ud
Zoom ind

Flere visninger

A.Vogel Santasapina Bonbons • 100g.

Lagerstatus: På lager

Varenummer: 2865

Dagspris: 26,95 kr

Pris: 36,95 kr
Rabat 27%

Rabat 27%

  • Med honning og granskud
  • Klarer halsen hurtigt
  • Uden kunstige aromaer, søde- eller farvestoffer

Fri fragt ved køb over 295,-

Detaljer

Santasapina Bonbons smager på en og samme tid sødt og friskt; den søde smag skyldes den bløde kerne med honning, og den friske smag kommer fra ekstrakt af friske granskud samt mentol. Bolsjerne kan dermed fungere som en glimrende forfriskning i løbet af dagen, hvor de tilmed klarer både hals og stemme. Grundet den søde smag kan bolsjerne nydes af både voksne og børn.

De forfriskende Santasapina Bonbons består af 100 % naturlige ingredienser. Det vil sige, at de hverken indeholder kunstige aromaer, søde- eller farvestoffer. Hvert bolsje indeholder ydermere 237 mg granskud, hvilket sikrer den forfriskende smag, når du trænger til et bolsje i løbet af dagen.

A.Vogel tror på, at naturen er vores største gave. Det vil sige, at vi skal udnytte naturens ressourcer bedst muligt, så det, vi spiser, er så naturligt som muligt. Derfor indeholder A.Vogels Santasapina Bonbons også ekstrakt af granskud. Granskuddene kommer direkte fra den duftende skov, hvor granernes nye friske skud leverer råvaren til de dejlige bolsjer. Så selvom du nok forbinder gran med hygge og vintertid, så skal du ikke være bange for at bruge gran i køkkenet. Granen fungerer nemlig som et nyt og forfriskende krydderi og en anderledes smagsgiver.

 

Ingredienser:

Rå rørsukker, glukosesirup, honning, pæresaftkoncentrat, ekstrakt af friske granskud (4,5%), bygmaltekstrakt, granolie, pebermynteolie, menthol.

 

Yderligere information

Varenummer 2865