Copyright infringement

Danmarks online helse og skønhedsbutik siden 1999

31% New Nordic Magnesium Malate 270 kapsler - køb 2 for 511,-

Dobbeltklik på ovenstående billede for at se i fuld størrelse

Zoom ud
Zoom ind

Flere visninger

New Nordic Magnesium Malate 270 kapsler - køb 2 for 511,-

Lagerstatus: På lager

Varenummer: 45032

Dagspris: 288,95 kr

Pris: 419,00 kr
Rabat 31%

Rabat 31%

  • Særpris: Køb 2 for 255,50 kr pr. stk. og spar 12% yderligere
  • Magnesium-malat
  • Urteekstrakt støtter optageligheden
  • Bidrager til normal muskelfunktion
  • Bidrager til at mindske træthed og udmattelse

Fri fragt ved køb over 295,-

Detaljer

 

 

New Nordic Magnesium Malate 270 kapsler

 

New Nordic Magnesium Malate er det ultimative kosttilskud til at øge magnesiumniveauet i din krop. Dette kosttilskud er fremstillet af bedste kvalitet af magnesium malate, som er en af de mest biotilgængelige former for magnesium, der findes.

 

Magnesiummalat er en frugtsyre, der stammer fra æbler. Det er det, man kalder for en bundet magnesiumskilde – altså at en form for magnesium, der er bundet til en anden forbindelse. Dette gøres for at øge magnesiums biotilgængelighed, hvilket betyder, at kroppen kan absorbere og udnytte det bedre. 

 

New Nordic Magnesium Malate er desuden fri for laktose, gluten, kunstige konserveringsmidler og GMO-fri. Med andre ord er det det helt ideelle valg for dig, der gerne vil tilføje magnesium til din krop på en sund og helt naturlig måde. 

 

Hvorfor vælge Magnesium Malate fra New Nordic?

 

Magnesium er et vigtigt mineral, som spiller en afgørende rolle i mange af kroppens funktioner, herunder muskel- og nervefunktioner, knoglestyrke og hjertesundhed. Magnesiummangel kan føre til en række symptomer, herunder træthed, muskelsmerter og kramper, hjertebanken og søvnproblemer.

 

Med New Nordic Magnesium Malate kan du sikre dig, at din krop får den rette mængde af dette vigtige mineral. Dette kosttilskud er også formuleret med æblecidereddike, som hjælper med at forbedre optagelsen af magnesium og kan også give andre sundhedsmæssige fordele, såsom at forbedre fordøjelsen og regulere blodsukkeret.

 

New Nordic Magnesium Malate er det perfekte tilskud til dig, der ønsker at opretholde et sundt magnesiumniveau i din krop og bidrage til at styrke din generelle sundhed og velvære. Vi har både en Magnesium Malate 270 kapsler variant og en mindre udgave på 90 kapsler for dig, der gerne vil prøve kosttilskuddet en måneds tid, inden du køber den store pakke. Så er der ingen undskyldning for at ikke prøve New Nordics bedst i test vinder. Prøv det i dag og mærk forskellen! 

 

Hold øje med vores New Nordic Magnesium Malate tilbud

 

Er du i tvivl, om New Nordic Magnesium Malate er det rigtige kosttilskud for dig? Eller måske du venter på det helt rette Magnesium Malate tilbud? Så hold øje med vores Magnesium Malate tilbud, som vi løbende har på siden. Her kan du både få rabat ved køb af et enkelt produkt, samt mængderabat ved at købe 2 stk. hvor du kan spare yderligere procenter på dit køb. 

 

Har du spørgsmål til Magnesium Malate fra New Nordic eller nogle af vores andre produkter, er du naturligvis også mere end velkommen til at kontakte os på info@helsegrossisten.dk. Så vil vi gøre vores bedste for at rådgive dig og besvare dine spørgsmål efter bedste evne, så du ender med den helt rette kosttilskudsløsning til dine behov. Vi ser frem til at høre fra dig. 

 

Bedst i test vinder, læs mere her

 

ANBEFALET DAGLIG DOSIS
Tag 3 kapsler dagligt i forbindelse med et måltid eller et glas vand. For bedst optagelighed anbefales det at tage en kapsel til morgenmåltidet, en til aftenmåltidet og en før sengetid med et glas vand.

Indhold: 270 kapsler

Yderligere information

Varenummer 45032