gtag('config', 'AW-1021135400');

Danmarks online helse og skønhedsbutik siden 1999

Skin Care™ Perfect Tan • 60 tabl.

Dobbeltklik på ovenstående billede for at se i fuld størrelse

Zoom ud
Zoom ind

Flere visninger

Skin Care™ Perfect Tan • 60 tabl.

Lagerstatus: På lager

Varenummer: 45180

Tilbud: 164,00 kr

Pris: 227,00 kr
Rabat 28%

Rabat 28%

  • FORBEREDER DIN HUD TIL SOLEN
  • MANDARIN, KAPERS, PEBER OG ANTIOXIDANTER
  • KOBBER BIDRAGER TIL NORMAL HUDPIGMENTERING
  • VITAMIN C BESKYTTER MOD OXIDATIVT STRESS

Fri fragt ved køb over 295,-

Detaljer

Skin CarePerfect Tan

SOLTABLET
Skin CarePerfect Tan er en enestående soltablet, der bidrager til normal hudpigmentering efter du har udviklet den jævne og eftertragtede solbrune farve. Perfect Tan sætter standarden for en ny generation af soltabletter og kosmetik indvendig fra. Tabletten er baseret på mandarin, pomelo, kapers og sort peber ekstrakt. Tabletten indeholder også kobber, der bidrager til normal hudpigmentering og vitamin C, der støtter dannelsen af kollagen og hjælper med at beskytte hudens celler mod oxidativt stress inklusive fotoaldring. Perfect Tan erstatter ikke solcreme og skal derfor altid anvendes sammen med en passende solfaktor.

MANDARIN
Mandarin og pomelo ekstrakterne i denne tablet der indeholder naringenin og hesperitin. Mandariner og pomelo plukkes, tørres og ekstraheres, så de ønskværdige plantestoffer bevares. Det giver garanti for høj standardiseret kvalitet.

Indhold: 60 tabletter.

Den anbefalede daglige dosis bør ikke overskrides. Kosttilskud bør ikke træde i stedet for varieret kost. Opbevares uden for børns rækkevidde. Bør kun efter aftale med læge eller sundhedsplejerske anvendes af gravide og børn under 1 år. OBS. Ovenstående tekst er en obligatorisk tekst. Aldersangivelsen kan variere. Se derfor evt. den konkrete angivelse under ”Daglig dosis”.

Yderligere information

Varenummer 45180