Copyright infringement

Danmarks online helse og skønhedsbutik siden 1999

40% New Nordic Blue Berry Plus Øjenvitamin 240 tabl. - 2 for 795,-

Dobbeltklik på ovenstående billede for at se i fuld størrelse

Zoom ud
Zoom ind

Flere visninger

New Nordic Blue Berry Plus Øjenvitamin 240 tabl. - 2 for 795,-

Lagerstatus: På lager

Varenummer: 45744

Dagspris: 414,95 kr

Pris: 693,00 kr
Rabat 40%

Rabat 40%

  • Særpris: Køb 2 for 397,50 kr pr. stk. og spar 5% yderligere
  • 60 TABLETTER / 120 TABLETTER / 240 TABLETTER
  • BLÅBÆR, ØJENTRØST, LUTEIN, VITAMIN A OG ZINK
  • VITAMIN A OG ZINK BIDRAGER TIL VEDLIGEHOLDELSE AF ET NORMALT SYN
  • DEN ORIGINALE SVENSKE ØJENTABLET

Fri fragt ved køb over 295,-

Detaljer

Blue Berry Plus øjenvitamin

Blue Berry Plus øjenvitamin er et innovativt kostsupplement, der er designet til at bidrage til en normal synskvalitet på en naturlig og effektiv måde. Produktet indeholder en unik blanding af naturlige ingredienser, der er nøje udvalgt for at give din krop de nødvendige næringsstoffer, der bidrager til at opretholde sunde øjne og et normalt syn gennem livet.

Blue Berry Plus øjenvitamin indeholder blandt andet et højt niveau af antioxidanter, som er afgørende for at beskytte dine øjne mod skader forårsaget af frie radikaler og andre miljøfaktorer. Blue Berry Plus indeholder også blåbærekstrakt, som er kendt for at bidrage til et normalt syn. Det er med andre ord en god investering for enhver, der ønsker at vedligeholde synet og øjnenes sundhed.

Denne unikke formel indeholder også andre nøgleingredienser som lutein, zink og vitamin A, som alle er afgørende for at opretholde sunde øjne og et normalt syn. Disse ingredienser arbejder sammen for at opretholde synskvaliteten og dine øjnes sundhed. Den perfekte kombination til at sikre, at dine øjne bliver værnet godt om gennem livet.

 

Derfor er Blue Berry øjenvitamin et godt valg

At tage øjenvitaminer som Blue Berry Plus kan bidrage til dine øjnes generelle sundhed. At investere i gode og effektive øjenvitaminer er med andre ord en investering i dine øjnes velvære og dermed dit syn gennem livet. Her er nogle af de vigtigste fordele ved at tage øjenvitaminer:

  • Bidrager til normalt syn: Øjenvitaminer som lutein, zink og vitamin A kan hjælpe med at bidrage til at forbedre din synskvalitet. Blue Berry Plus er rig alle disse vitaminer, der er med til at vedligeholde et normalt syn. 
  • Bidrager til at værne om øjnene: Øjenvitaminer er kendt for deres evne til at bidrage til at beskytte dine øjne mod skade forårsaget af frie radikaler og andre miljøfaktorer. 
  • Generel sundhed: Øjenvitaminer kan også bidrage til din generelle sundhed, da de er en kilde til næringsstoffer, som også kan have gavnlig virkning på andre dele af kroppen.

Det er dog vigtigt at huske på, at øjenvitaminer ikke bør erstatte en sund og varieret kost. Øjenvitaminer kan være en god måde at supplere din kost på og sikre, at du får de nødvendige næringsstoffer til at opretholde et normalt syn. Hvis du har spørgsmål om øjenvitaminer eller din øjensundhed generelt, bør du kontakte din læge eller en øjenlæge. 

Blue Berry Plus til ethvert behov

Uanset om du er ny forbruger af Blue Berry Plus fra New Nordic, eller har været på kosttilskuddet i mange år, så kan du altid finde den variant i vores sortiment, der imødekommer dine behov bedst. I vores udvalg kan du både finde Blue Berry 240 tabletter, såvel som Blue Berry Plus i mindre varianter, hvor der er 120 og 60 tabletter. 

Hvis du ønsker at prøve Blue Berry Plus i en måneds tid, før du køber en større pakke, er det derfor en oplagt mulighed for dig. Du kan også læse vores Blue Berry Plus anmeldelser her på siden og blive klogere på de mange andre forbrugeres erfaring med New Nordics Blue Berry Plus øjenvitaminer, inden du selv prøver kosttilskuddet. 

Uanset hvilken pakkeløsning du vælger, så er Blue Berry Plus fra New Nordic det ideelle valg, hvis du ønsker at forbedre dit syn og øjensundhed på en naturlig og effektiv måde. Prøv det i dag og pas godt på dine øjne og dit syn gennem livet.

ANBEFALET DAGLIG DOSIS
Tag 2 tabletter dagligt i forbindelse med et måltid eller et glas vand. Anbefalet daglig dosis bør ikke overskrides. Kosttilskud har til hensigt at supplere kosten og bør ikke træde i stedet for en varieret kost og sund livsstil. Bør opbevares uden for små børns rækkevidde. Bør kun efter aftale med læge eller sundhedsplejerske anvendes af gravide, ammende eller børn under 11 år.

 

Yderligere information

Varenummer 45744