gtag('config', 'AW-1021135400');

Danmarks online helse og skønhedsbutik siden 1999

New Nordic Blue Berry Plus Øjenvitamin • 240 tabl.

Dobbeltklik på ovenstående billede for at se i fuld størrelse

Zoom ud
Zoom ind

Flere visninger

New Nordic Blue Berry Plus Øjenvitamin • 240 tabl.

Lagerstatus: På lager

Varenummer: 9133

Tilbud: 407,00 kr

Pris: 674,00 kr
Rabat 40%

Rabat 40%

  • 60 TABLETTER / 120 TABLETTER / 240 TABLETTER
  • BLÅBÆR, ØJENTRØST, LUTEIN, VITAMIN A OG ZINK
  • VITAMIN A OG ZINK BIDRAGER TIL VEDLIGEHOLDELSE AF ET NORMALT SYN
  • DEN ORIGINALE SVENSKE ØJENTABLET

Fri fragt til pakkeshop ved køb over 149,-

Fri fragt til privatadresse ved køb over 248,-

Detaljer

ØJNE OG SYN

Blue Berry™ Plus øjenvitamin er en blåbærtablet med en særlig kombination indeholdende ekstrakter af øjentrøst og tagetesblomst samt vitamin A og zink. Tagetes ekstraktet fremstilles ved en særlig proces, så indholdet af lutein standardiseres. Vitamin A og zink bidrager til vedligeholdelse af et normalt syn. Zink bidrager til en normal omsætning af vitamin A. Blåbær og øjentrøst bidrager til at bevare øjets sundhed og helse.

FORSKELLEN MELLEM SVENSKE BLÅBÆR OG AMERIKANSKE BLÅBÆR

Der er forskel på de svenske vilde lave buskblåbær og de blåbær, vi normalt køber i supermarkedet. Den amerikanske blåbær er overdimensioneret, lyskødet og hvidfarvet indvendigt. På den anden side er de svenske blåbær små blåbær, der vil farve din mund og tænder mørkeblå, hvis du har fornøjelsen at spise dem friske. De farvende pigmenter af de svenske blåbær er, hvad moderne forskere virkelig er fascineret af. NEW NORDIC Blue Berry ™ -tabletten indeholder disse storslåede små mørkeblå svenske blåbær.

 

ANBEFALET DAGLIG DOSIS
Tag 2 tabletter dagligt i forbindelse med et måltid eller et glas vand. Anbefalet daglig dosis bør ikke overskrides. Kosttilskud har til hensigt at supplere kosten og bør ikke træde i stedet for en varieret kost og sund livsstil. Bør opbevares uden for små børns rækkevidde. Bør kun efter aftale med læge eller sundhedsplejerske anvendes af gravide, ammende eller børn under 11 år.

 

Yderligere information

Varenummer 9133