Copyright infringement

Danmarks online helse og skønhedsbutik siden 1999

Mundbind og ansigtsmasker

CE mærkede masker og mundbind

Mundbind og ansigtsmasker kan laves utrolig hurtigt og meget nemt - dog kan der forekomme problemer med kvaliteten. Hos helsegrossisten forhandler vi derfor kun CE-mærkede mundbind. Når ansigtsmasker og mundbind er CE mærkede betyder det at de er godkendt som medicinsk udstyr (til f.eks. kirurgisk arbejde). Dertil findes der forskellige type godkendelser af disse masker. Typerne starter fra type 1, type 2, type 2R, FFP2, FFP3 og N95. 

ansigtsmasker og mundbind af type 1 til type 2R er medicinske masker der beskytter bærereren mod partikler, dråber og stænk udefra. Samtidigt begrænser den antallet af partikler, bakterier og virus der kan komme fra bæreren. WHO anbefaler denne type maske, da den kan medvirke til at reducere chancerne for at man modtager Covid-19 smitte. Forskellen mellem type 1 og type 2 masker består primært på ansigtsmaskernes filtreringseffektivitet; type 1 har en effektivitet på 95% eller mindre, hvorimod type 2 mundbindende har en effektivitet på 98% eller mere. Type 2R ansigtsmasker har den samme filtreringseffektivitet som type 2, men har også et ekstra lags beskyttelse hvilket gør dem mere beskyttende for decideret væskegennemtrængning. 

Ansigtsmasker og mundbind med type1 til type 2R er godkendt til brug i fly, lufthavne og offentlig transport.

FFP2, FFP3 og N95 ansigtsmasker er en del kraftigere, men giver derfor også bedre beskyttelse. Denne type anvendes f.eks. når der arbejdes med patienter der er testet positiv med Covid-19

Der er ikke nogen produkter, som matcher de kriterier, du har angivet.

NEMT - HURTIGT - BILLIGT
Mundbind og ansigtsmasker
Levering fra kun 29 kr.