gtag('config', 'AW-1021135400');

Danmarks online helse og skønhedsbutik siden 1999

Eye Q Fiskeolie EPA+DHA+GLA - 360 kaps.

Dobbeltklik på ovenstående billede for at se i fuld størrelse

Zoom ud
Zoom ind

Flere visninger

Eye Q Fiskeolie EPA+DHA+GLA - 360 kaps.

Lagerstatus: På lager

Varenummer: 2404-360 kapsler

Tilbud: 341,94 kr

Pris: 529,00 kr
Rabat 35%

Rabat 35%

  • Fiskeolie - Uden lugt og smag af fisk

Fri fragt til pakkeshop ved køb over 149,-

Fri fragt til privatadresse ved køb over 248,-

Detaljer

Eye Q - Uden lugt og smag af fisk

Eye q er tilsat omega-6 fedtsyren GLA fra kæmpenatlysolie og antioxidanter for at beskytte olien mod harskning. Fiskesmag - og lugt er fjernet ved en patenteret proces, som samtidig bevarer de naturlige fedtsyrer bedst muligt. Fremstilles under farmaceutisk kontrol.

Testet for indhold af tungmetaller

Sardiner og ansjoser lever kun i en sæson, hvorfor risikoen for ophobning af dioxin, PCBS, tungmetaller og pesticider er minimal. Hvert batch testes for at sikre, at olien overholder de strenge krav i henhold til EC og WHO.
En særlig kombination af essentielle flerumættede fedtsyrer med et naturligt højere indhold af EPA i forhold til DHA.

eye q fiskeolie kaldes også Kirunalolie. Kirunalolie er fremstillet af kødet fra sardiner og ansjoser. De fanges på bestemte tider af året, efter de har gydt og hvor de konsumerer store mængder plankton.Her har kødet et naturligt højere indhold af omega-3 fedtsyren EPA i forhold til omega-3 fedtsyren DHA. Kirunalolie får således en anderledes fedtsyrersammensætning end olier presset af større og mere fede fisk. Sardiner og ansjoser er først i fødekæden, hvorfor risikoen for ophobning af dioxin, pesticider og tungmetaller i fisken og dermed olien er minimal.

Olien i eye q kommer fra bæredygtigt fiskeri. Kirunalolien gennemgår en avanceret proces, som bevarer de naturlige fedtsyrer bedst muligt og samtidig fjerner fiskesmagen og lugten. Derefter kombineres Kirunalolien med omega-6 fedtsyren GLA fra økologisk kæmpenatlysolie, solsikkeolie, samt antioxidanter som beskytter olien mod harskning. De flerumættede fedtsyrer omega 3 er essentielle og findes i alle celler. De har mange vigtige funktioner bl.a. som byggesten i cellernes membraner.
Hver batch testes for at sikre, at olien overholder krav i henhold til EC og WHO.

Indhold: Kirunalolie (fiskeolie fra sardiner og ansjoser), kæmpenatlysolie (Oenothera biennis), antioxidant: d-alpha-tocopherol udvundet af sojabønner, gelatine, fugtighedsbevarende middel: Glycerol.

Dosering: Dosering til børn fra 2 år og voksne: Dagligt i forbindelse med et måltid. Startdosis: For at opnå det mest optimale resultat kan man starte med 2 kapsler 3 gange dagligt eller 3 kapsler 2 gange dagligt i 12 uger. Derefter kan dosis reduceres til 2 kapsler dagligt. Vi anbefaler, at børn der ikke tidligere har fået fiskeolie starter langsomt op. Da vores erfaringer viser os, at enkelte børn kan få tynd mave, hvis de starter med den høje dosis. Bør kun efter aftale med læge eller sundhedsplejerske anvendes af gravide eller børn under 1år. Bemærk: Kosttilskud bør ikke træde i stedet for varieret kost og en sund livsstil. Indtag ikke højere dosis end den anbefalede daglige dosis.

Indhold: 360 kap.

Yderligere information

Varenummer 2404-360 kapsler