gtag('config', 'AW-1021135400');

Danmarks online helse og skønhedsbutik siden 1999

New Nordic Hair Volume jubilæumspakke 180+60 tabletter

Dobbeltklik på ovenstående billede for at se i fuld størrelse

Zoom ud
Zoom ind

Flere visninger

New Nordic Hair Volume jubilæumspakke 180+60 tabletter

Lagerstatus: Ikke på lager

Varenummer: 81504

Tilbud: 669,00 kr

Pris: 964,00 kr
Rabat 31%

Rabat 31%

  • Hair Volume™ jubilæumspakke er en eksklusiv variant med 60 ekstra tabletter, som fås kun i en begrænset periode.
  • Dokumenteret virkning: synligt tykkere og smukkere hår
  • Biotin og zink bidrager til vedligeholdelsen af et normalt hår
  • Denne jubilæumspakke indeholder 180+60 tabletter

Detaljer

Den klinisk dokumenterede og prisvindende Hair Volume™ fejrer 10 år

I år er det et specielt år for New Nordic - Det er 10 år siden, at de lancerede deres populære og prisvindende Hair Volume™ tablet, og denne milepæl skulle da naturligvis fejres. Hair Volume™ er et internationalt og anerkendt kosttilskud med effektive og aktive ingredienser, der har hjulpet tusindvis af kvinder og mænd med at få et tykkere, smukkere og mere glansfuldt hår. Tabletten er den eneste på markedet med plantestoffet procyanidin B2, fra æbleekstrakt, der hjælper med at fremme hårvæksten indefra. Derudover indeholder hårtabletterne en unik sammensætning af urter og vitaminer, som tilfører vigtige næringsstoffer til hovedbunden og hårsækkene indefra.

Hair Volume™ har høstet anerkendelse verden over, samt modtaget flere priser fra kommercielle organisationer. Den har bl.a. vundet Danish Beauty Awards 2019 i kategorien, Årets Inner Beauty. Og Costumes Skønhedsfavoritter i 2018. Vores shampoo er fornylig nomineret til Pure Beauty Awards i London i 2020. Hair Volume™ Conditioner blev ligeledes nomineret til Costumes Skønhedsfavoritter i 2020.

TYKKERE, SMUKKERE OG MERE GLANSFULDT HÅR

Hair Volume™ er en klinisk dokumenteret hårtablet som giver et synligt tykkere, smukkere og mere glansfuldt hår. Hair Volume™ er baseret på æble ekstrakt i kombination med hirse, padderokke/kjerringrokk, aminosyrer, biotin, zink og kobber. Tabletten tilfører næringsstoffer til hovedbunden og hårsækken, hvor håret dannes. Indholdet af zink og biotin hjælper med at vedligeholde et normalt hår og en normal hud. Zink bidrager desuden til at vedligeholde normale negle. Kobber bidrager til en normal pigmentering af håret.

Tag 1 tablet dagligt i forbindelse med et måltid eller et glas vand. Anbefalet daglig dosis bør ikke overskrides. Kosttilskud har til hensigt at supplere kosten og bør ikke træde i stedet for en varieret kost og sund livsstil. Bør opbevares uden for små børns rækkevidde. Bør kun efter aftale med læge eller sundhedsplejerske anvendes af gravide, ammende eller børn under 11 år.

Yderligere information

Varenummer 81504