gtag('config', 'AW-1021135400');

Danmarks online helse og skønhedsbutik siden 1999

Biorto Magnesium Citrat • 90 kaps.

Dobbeltklik på ovenstående billede for at se i fuld størrelse

Zoom ud
Zoom ind

Flere visninger

Biorto Magnesium Citrat • 90 kaps.

Lagerstatus: På lager

Varenummer: 19161

79,95 kr
  • Vegansk tilskud af magnesium
  • Indeholder 250 mg magnesium pr. dagsdosis
  • Mindsker træthed og udmattelse
  • Bidrager til normal muskelfunktion

Fri fragt ved køb over 295,-

Detaljer

Manglende energi og overskud? Så skal du prøve Biorto Magnesium

De fleste kender til perioder med spidsbelastning, øget travlhed og et generelt behov for at skulle præstere sit bedste. Ud over individuelle kompetencer kræver det energi – både fysisk og mentalt! Vil du gøre noget godt for dig selv og for din energikonto, kan du med fordel supplere din daglige kost med Biortos kosttilskud Biorto Magnesium. Biorto Magnesium bidrager med sit indhold af magnesium til en normal muskelfunktion og psykologisk funktion. Derudover mindsker magnesium træthed og udmattelse, som vi alle kan opleve i forbindelse med en hektisk hverdag.

Når energien udebliver går det ud over dit mentale overskud. Det kan derfor være et tegn på, at din krop mangler magnesium, hvis dit overskud er dalende. Magnesium er et af de vigtige mineraler, vi dagligt skal have igennem vores kost for at vedligeholde både vores musklers og vores psykes normale funktion. Mineralet findes naturligt i blandt andet grøntsager, mælk og kornprodukter. Hvis du lever laktosefrit eller vegansk, skal du derfor være ekstra opmærksom på, at få den mængde magnesium, som din krop har brug for. Det kan i den forbindelse være en fordel for dig at supplere din kost med Biorto Magnesium for på den måde at være sikker på, at du får den mængde magnesium, som din krop har brug for, når den skal kunne yde optimalt.

Biortos serie af vitaminer og mineraler er kosttilskud med gode og solide ingredienser

Biorto Magnesium er et kosttilskud for alle – både vegetarer, ikke-vegetarer og veganere. Kosttilskuddet er veganmærket, hvilket betyder, at det er helt fri for animalske indholdsstoffer. Du kan derfor som både vegetar og veganer uden problemer tage et tilskud af Biorto Magnesium for at reducere din træthed og udmattelse.

Anvendelse 

Den anbefalede daglige dosis er 3 kapsler Biorto Magnesium dagligt. En dagsdosis bestående af 3 kapsler indeholder 250 mg magnesium.

Kosttilskud bør ikke træde i stedet for varieret kost og en sund livsstil.
Opbevares utilgængeligt for børn.
Bør kun efter aftale med læge eller sundhedsplejerske anvendes af gravide eller børn under 1 år.
Dagsdosis af præparatet bør ikke overskrides.


Indhold: 90 kapsler.

Yderligere information

Varenummer 19161