Copyright infringement

Danmarks online helse og skønhedsbutik siden 1999

5% Salus Magnesium Eliksir • 500 ml.

Dobbeltklik på ovenstående billede for at se i fuld størrelse

Zoom ud
Zoom ind

Flere visninger

Salus Magnesium Eliksir • 500 ml.

Lagerstatus: På lager

Varenummer: 9625

Dagspris: 284,95 kr

Pris: 299,95 kr
Rabat 5%

Rabat 5%

  • Et naturligt, velsmagende magnesiumtilskud

Fri fragt ved køb over 295,-

Detaljer

Et naturligt, velsmagende magnesiumtilskud

Er du på udkig efter et magnesiumtilskud, er det vigtigt, at det optages godt - ellers kommer det ikke til at gøre særlig stor gavn i din krop. Salus Magnesium er flydende, og alene af den grund er det hurtigere tilgængeligt for kroppen end tabletter, der først skal opløses nede i maven. Desuden indeholder produktet en kombination af magnesiumgluconat og magnesiumhydrogencitrat som er to letoptagelige og organisk bundne magnesiumkilder.

Magnesium er et essentielt næringsstof og indgår i over 300 forskellige enzymer i kroppen.
Desuden indgår mineralet i de processer, der frigørenergi fra vores føde, og ikke mindst spiller det en vigtig rolle for mineralstofskiftet, hvorfor man også finder over halvdelen af kroppens magnesium i knoglerne.

Magnesium er ifølge alle autoriteter essentielt fornervetransmissionen og bl.a. derfor også for den korrekte funktion af muskulaturen.
Der findes ikke gode metoder til at fastslå magnesiumstatus, fordi kroppen holder blodets niveau inden for meget snævre rammer. Mange har erfaret, at nattekramper i læggene afhjælpes, når man tager magnesiumtilskud, så det er jo ret simpelt at afprøve om der er en effekt, hvis man døjer med dette problem.

Magnesium har i mange år været "lillebror" i forhold til calcium og D-vitamin, når det drejer sig om vedligeholdelse af knogler. Ufortjent, viser det sig nu, hvor den Europæiske Fødevaresikkerheds Autoritet (EFSA) har gennemgået dokumentationen for magnesiums betydning for at vedligeholde en lang række fysiologiske processer i kroppen.

Efter en grundig gennemgang af de foreliggende vidnesbyrd konkluderer EFSA blandt andet, at selv om magnesium ikke direkte indbygges i knoglevævet som calcium, er lavt magnesiumindtag ikke fordelagtigt for knoglevævet og kan forstyrre calcium- og D-vitaminstofskiftet. Så ifølge EFSA bidrager magnesium til vedligeholdelse af normale knogler.

Det er muligt at få dækket behovet via en alsidig kost med rigelig grønne bladgrønsager, bælgfrugter og fuldkorn.
Imidlertid viser det sig, ifølge en undersøgelse af danskernes kostvaner fra 2010, at en hel del indtager mindre, end hvad man anbefaler fra Nordiske ernæringsforskeres side. 35 % af kvinderne indtager mindre end de 280 mg der anbefales, og omkring 45 % af mændene får mindre end de 350 mg der anbefales hver dag. Så mellem 4 og 5 ud af ti danskere kunne altså på den baggrund have glæde af et tilskud.

Indhold: 500 ml

Yderligere information

Varenummer 9625