Copyright infringement

Danmarks online helse og skønhedsbutik siden 1999

Chlorella - Den Grønne Perle 640 tabl.

Dobbeltklik på ovenstående billede for at se i fuld størrelse

Zoom ud
Zoom ind

Flere visninger

Chlorella - Den Grønne Perle 640 tabl.

Lagerstatus: På lager

Varenummer: 53201

Dagspris: 268,95 kr

Pris: 399,00 kr
Rabat 33%

Rabat 33%

  • Chlorella - Den Grønne Perle

Fri fragt ved køb over 295,-

Detaljer

Chlorella er et 100 % rent produkt af ferskvandsalgen Chlorella Pyrenoidosa. Ferskvandsalgen dyrkes, tørres og presses til tabletter uden brug af nogen form for tablethjælpemidler. Hver tablet indeholder 250 mg ren Chlorella Pyrenoidosa.

Chlorella - Den Grønne Perle® er en encellet alge som
lever i ferskvand.
Under fordelagtige klimatiske forhold, dvs. stærkt sollys, rent vand, og ren luft kan Chlorella - Den Grønne Grønne Perle® udvikle sig meget hurtigt.

Algens udvikling foregår trinvis: Den vokser - modnes - er moden, og derpå deler modercellen sig konstant hver 24. time til 4 datterceller.

Chlorella - Den Grønne Perle® algen dyrkes først i laboratorium under kontrollerede betingelser for at opnå rene kulturer. Når algerne/kulturerne har nået en vis størrelse, udsættes de i store udendørs bassiner.

Disse bassiner er lokaliseret i et bakket naturområde i den subtropiske del af Taiwan og Sydkina (øen Hainang i det sydligste Kina). Her er klimaet ideelt for en hurtig vækst af algerne, og dyrkningen kan foregå i frisk luft fjernt fra industriområderne. Naturligt sollys er en selvfølgelighed, for et optimalt produkt.

Afhængigt af årstiden, om sommeren efter 7 dages dyrkning og om vinteren efter 10 dage, bliver ferskvandsalgerne “høstet”. Det foregår på den måde, at vandet tømmes ud af bassinerne og algerne sigtes fra. Efter centrifugering og en særlig udviklet forbehandling bliver algerne spraytørret. Denne tørringsmetode er meget skånsom, så algens indholdsstoffer bevares bedst muligt under tørringen.

Indhold: 360 tabletter.tter.

Yderligere information

Varenummer 53201