gtag('config', 'AW-1021135400');
  • Gratis fragt over 200 kr. og hurtig levering  gls
  • E-mærket emærket

Konjak • 180 tabl.

Dobbeltklik på ovenstående billede for at se i fuld størrelse

Zoom ud
Zoom ind

Flere visninger

Konjak • 180 tabl.

Lagerstatus: På lager

Tilbud: 239,20 kr

Pris: 299,00 kr
Rabat 20%

Rabat 20%

  • Føl dig mæt hurtigere
  • Øg dit samlede vægttab

 

Gratis fragt over 200 kr.

Detaljer

KONJAK er naturens hjælp mod de overflødige kilo
 
Det er nemt at beslutte sig for at tabe de overflødige kilo, men meget vanskeligere at komme rigtigt i gang. Du har måske kæmpet med de ekstra kilo i en længere periode, men har aldrig fået ændret de kost- og motionsvaner, du godt ved, er nødvendige. At være på slankekur kan være hårdt arbejde, men resultatet er værd at vente på! Med KONJAK kan du opnå op til 60% øget vægttab i forhold til diæt alene.
 
Hvad er KONJAK?
KONJAK er et nyt slankeprodukt til overvægtige voksne. KONJAK indeholder et naturligt kostfiber, der som det første nogensinde har fået EU´s godkendelse for, at der er en klar effekt som hjælp til vægttab.

Kostfiberet hedder glucomannan, og det udvindes fra konjakplanten  (Amorphophallus konjac), der vokser i Asien. Glucomannan er et vandopløseligt fiber, der har den egenskab, at det kan optage sin egen vægt mange gange.
 
Når tabletterne opløses i maven, dannes en gelé, der fylder mavesækken, så du hurtigere føler dig mæt. Når du anvender KONJAK sammen med en energireduceret diæt, vil det øge dit samlede vægttab.  Ifølge de bagvedliggende undersøgelser med op til 60 % i forhold til diæt alene. Det vil sige, at for hvert kilo du taber ved egen hjælp - vil du med hjælp fra KONJAK tabe dig op til 1,6 kg. På den måde hjælper KONJAK dig med at bevare motivationen.
 
Under slankekuren

Det er vigtigt at spise regelmæssigt og huske mellemmåltiderne - især når du er på slankekur. Hellere 6 små måltider i løbet af dagen, end 3 store. Hvis du ikke spiser regelmæssigt, risikerer du, at dit blodsukkerniveau daler - og derved øges sandsynligheden for, at du får lyst til noget sødt. I KONJAK er der tilsat
chrom - da mangel på krom kan gøre det sværere at styre blodsukkeret.
 
Hvordan anvender du KONJAK?

Du tager 2 KONJAK tabletter 30 minutter før hvert af de 3 hovedmåltider sammen med 1-2 glas vand. Når tabletterne opløses, fylder det i maven, så du hurtigere føler dig mæt og ikke kan spise samme mængde mad som tidligere.

Det er facts, der er dokumenteret i undersøgelser! Udover effekten på din appetit og dit blodsukker har KONJAK også en gavnlig effekt på din fordøjelse.
KONJAK findes i pakninger med 180 tabletter til  1 måneds forbrug.

I pakken finder du også en opbevaringsboks til de tabletter, du skal bruge, når du f. eks. er på job, samt en "Kom godt i gang folder" med tips og gode råd til din slankekur.

Indhold: 180 tabletter.

Yderligere information

Varenummer 2867